Băsescu: Au murit copii şi te dai de ceasul morţii ce au făcut 4 beţivani

Răspunzând unei întrebări, Traian Băsescu a declarat că subiectul nu este „ce au făcut patru beţivani în noaptea alegerilor”, cu referire la ancheta privind prezidenţialele din 2009, şi nici SIPA, în condiţiile în care în ţară au murit atâţia copii din cauza rujeolei.

„Discutam cu nişte colegi înainte că s-a înregistrat al 27-lea copil care a murit de rujeolă. Se merge sub minciuna că epidemia a fost posibilă pentru că toţi copiii ăştia care s-au îmbolnăvit sau au murit, au murit pentru că nu au vrut părinţii să îi vaccineze.

Este o mare minciună. Mulţi părinţi nu au putut să-i vaccineze pentru că nu a existat vaccinul nici la medicul de familie, nici în farmacii. Când auzi că în ţară au murit copilaşi, tu te dai de ceasul morţii despre ce făceau 4 beţivani în noaptea alegerilor. Sau marele subiect cu arhiva SIPA”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

Băsescu a continuat, spunând că nu poate afirma că desecretizarea arhivei SIPA nu ar fi un subiect de dezbătut, dar că ar trebui discutat şi despre faptul că suntem în al patrulea an al exerciţiului bugetar al UE şi „guvernul nu a organizat o licitaţie pentru un tronson de autostradă sau de cale ferată modernizată”.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.