Bivolaru nu vrea în România

Gregorian Bivolaru nu vrea să ajungă în România. Fostul lider MISA preferă să fie închis şase ani în Franţa, spun surse judiciare din Hexagon, transmite Digi 24. Soarta lui va fi decisă săptămâna aceasta de judecătorii de la Paris, timp în care Bivolaru va rămâne închis.

Presa franceză citează surse judiciare şi scrie că fostul lider MISA preferă penitenciarele din Franţa, dacă tot trebuie să ajungă după gratii.

La Curtea de Apel din Paris, magistrații au confirmat mandatul european de arestare.

Gregorian Bivolaru este vizitat în fiecare zi de avocaţii lui din România, potrivit televiziunii citate.

Liderul MISA se va prezenta din nou în fața judecătorilor miercuri, iar apoi judecătorii vor avea 20 de zile pentru a lua o decizie în cazul lui. Cum decizia va fi cel mai probabil de extrădare, liderul MISA va avea dreptul și la apel înainte de a fi adus în România.

Gregorian Bivolaru se pretinde cetăţean bulgar.

Bivolaru trăia într-un apartament închiriat în apropierea celebrului cabaret Moulin Rouge.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.