Când vom afla programul concertelor Laurei Bretan în lumea întreagă

Ceva uluitor pentru viața Laurei Bretan s-a petrecut în seara care a trecut.

Deși n-a câștigat America’s Got Talent, adolescenta minune cu voce de soprană a urcat pe scena NBC alături de baritonul Gianluca Ginoble și de cei doi tenori Piero Barone si Ignazio Boschetto care formeaza IL VOLO, grupul cu cel mai mare succes de public al momentului.

IL VOLO spun despre muzica lor că este ”popopera” și genul i se potrivește perfect Laurei Bretan. Grupul este într-un contract de management cu Syco, compania care deține licențele ”Got Talent” și care în Statele Unite a înregistrat cu ediția din 2016 un incredibil record de audiență. Unul dintre fondatori este Simon Cowell, dealtfel și seducător membru în juriul concursului.

Foarte curând vom cunoaște efectul aparițiilor pe scenă prin care Laura a cucerit lumea în aceste zile. Este în pregătire programul de concerte și contractul de management care îi va deschide un parcurs până ieri de neimaginat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Anca Dobrescu 68 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.