Carnavalul de la Koln, marcat de agresiuni cu caracter sexual

Poliția din Koln primit reclamații cu privire la 22 de agresiuni cu caracter sexual comise în noaptea deschiderii carnavalului anual al orașului, numărul violențelor fiind în creștere față de anul trecut, informează The Independent.

Potrivit autorităților, două femei ar fi fost violate în drum spre casă, notează Deutsche Welle. De asemenea, o altă femeie, reporter la un post de televiziune, a fost pipăită chiar în timpul unei transmisiuni în direct.

Pe lângă agresiunile sexuale, au fost raportate 30 de furturi, precum și 143 de cazuri de vătămare coroporală.

De asemenea, 11 polițiști au fost răniți în timpul evenimentului.

Numărul mare de agresiuni sexuale a fost comis în condițiile în care numărul ofițerilor de poliției prezenți pe străzile din Koln a fost dublat față de anul trecut, ajungând la 2.000. Totul, în contextul sutelor de agresiuni sexuale care au avut loc în noaptea de Revelion în orașul german.

Dacă despre atacurile din noaptea dintre ani s-a spus că au fost comise de imigranți, de această dată poliția a refuzat să precizeze naționalitatea celor 190 de persoane care au fost arestate în urma violențelor de la carnaval.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.