Ce s-a întâmplat cu Putin, dispărut de o săptămână

Presa pune dispariţia din ultimele zile a preşedintelui rus Vladimir Putin pe seama faptului că acesta s-ar afla în Elveţia, unde a asistat la naşterea copilului său şi al fostei gimnaste Alina Kabaeva. Publicaţia elveţiană Blick scrie că liderul de la Kremlin a devenit tatăl unei fetiţe, potrivit realitatea.net.

Naşterea ar fi avut loc în clinica Sant’Anna, spital cu reputaţie foarte bună la graniţa dintre Elveţia şi Italia, unde, în trecut, a născut şi fiica lui Silvio Berlusconi. Vladimir Putin şi Alina Kabaeva, în vârstă de 32 de ani, nu şi-au confirmat niciodată relaţia în mod oficial. Cei doi ar mai avea deja doi copii împreună, un băiat, născut în 2009, şi o fiică, născută în 2012, scrie cotidianul Tribune de Geneve.

Kremlinul nu a comentat informaţiile, iar purtătorul de cuvânt al lui Putin neagă problemele de sănătate ale liderului rus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.