Confruntarea între Iulian Bădescu și denunțătorul său, anulată

UPDATE Confruntarea între fostul primar al Ploieștiului Iulian Bădescu şi denunțătorul său Daniel Capră, programată vineri la DNA Ploieşti, nu a mai avut loc, întrucât apărarea lui Bădescu nu a studiat dosarul.

Primarul demisionar al Ploieștiului și denunțătorul din dosarul acestuia, Daniel Capră, finanțator al FC Petrolul Ploiești, ambii aflați în arest preventiv, au fost aduși vineri la sediul DNA Ploiești pentru confruntare.

Daniel Capră, aflat în arest preventiv într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro, l-a denunțat pe fostul primar al Ploieştiului Iulian Bădescu (foto) pentru luare de mită.

La intrarea în sediul DNA, Capră le-a spus jurnaliştilor că este pregătit pentru confruntare cu Bădescu şi că fostul edil a primit bani de la el.

Iulian Bădescu a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de DNA de abuz în serviciu și luare de mită în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la Consiliul Local. Primarul și-a dat marți demisia din funcție.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.