Copil de 11 ani luat pe sus de mascaţi şi dus la Poliţie

Cunoscutul interlop Stănel Lăcătuş, zis Stanel Corbu, a fost ridicat Poliţia şi Brigada Specială a Jandarmeriei din Constanţa care acţiona în Brăila legitimând persoane suspecte de comiterea unor infractiuni, potrivit infobraila.ro.

În cursul acţiunii, în duba poliţiei a ajuns însă şi o fetiţă de 11 ani din Braila. Este vorba despre fiica interlopului. Acesta le-a strigat poliţiştilor că fata e minoră şi nu o poate lăsa singură în stradă, dar autorităţile păreau mai degrabă preocupate să împiedice un martor să filmeze incidentul.

Scena a fost totuşi filmată de trecător.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.