×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 07:07
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
”Am diplomă în Relații Publice, poate asta i-a indus în eroare...”
Cum s-a despărțit Pătraru de Digi24

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Dragoș Pătraru explicări motivele despărțirii sale de postul de televiziune Digi24.

Pătraru se arată contrariat de concepția companiei la care a lucrat și spune că, în calitate de jurnalist, înțelege să fie doar în slujba publicului.

Realizatorul tv spune, de asemenea, că angajarea lui s-a făcut ”peste capul lui Prelipceanu”, care l-a avertizat, de altfel, că va avea viață scurtă la acest post de televiziune.

”Am reziliat contractul de comun acord, după ce am ajuns la o înțelegere cu oamenii din conducerea companiei RCS RDS, care nu au înțeles un lucru: că noi, jurnaliștii, suntem în slujba publicului, nu a companiilor care ne plătesc. Licențele de emisie sunt ale populației. Ele sunt date de noi, de popor, prin CNA. Iar CNA îți poate lua licența - scrie în lege - dacă tu, patron, te bagi în conținutul editorial.

Ei bine, mie mi s-a pus în vedere la Digi 24, după ce am spus că unele lucruri nu mi se par în regulă acolo, că trebuie să reprezint, atenție, să reprezint interesele companiei care mă plătește. Am o diplomă în Relații Publice, poate asta i-a indus în eroare, dar eu nu-i pot reprezenta decât pe oamenii care se uită la televizor. Orice altceva e PR”, a explicat Realizatorul Tv.

Pătraru a vorbit cu Cosmin Prelipceanu o singură dată

„Relația mea cu domnul Prelipceanu a fost excelentă. În sensul că am stat de vorbă o singură dată, la început, până să începem emisiunea, când noi semnaserăm contractul peste capul lui. Ne-a spus atunci, mie, producătoarei mele, Raluca Damian, și lui Mihai Radu, că nu vom face audiență deloc și că vom pleca de la Digi rapid, pentru că acesta ”este un post atipic”.

Mă rog, am înțeles că domnul Prelipceanu merge pe calitate, nu pe cantitate. Noi, mai cu oamenii ca noi, așa, mai limitați…”, a mai spus Dragoș Pătraru.

"Starea naţiei" revine la TVR

Emisiunea "Starea naţiei", prezentată de Dragoş Patraru, urmează să revină la Televiziunea Română, din 4 septembrie.

Emisiunea va fi difuzată de la ora 22.30 pe TVR 1, şi în reluare laora 6.00 acelaşi canal şi după-amiază, pe TVR 2.

Producţia va fi disponibilă şi pentru românii din străinătate, pe TVR Internaţional.

Publicat Joi, 10 august 2017
3927
 | 7
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Pkly
0
I-auziti ce zice ca va face la Televiziunea natiei...o emisiune care sa fie difuzata la ora 22.30 si care va fi inca o data,bifata,pentru ora 6.00 ! Mai cu ani in urma Televiziunea natiei ne dadea la seriale koorene--in culcare si sculare--de credeam ca o sa ni se faca ochii oblici. Asa ,ca fapt divers,de ce nu face D-nul si o karacatza despre STAREA iEUROPEI si nu cu recitirea stiirilor din media bastinasa--de la rRomanika-bramburica--a nu stiu cata oara ce mai...adevarate copy-paste ?!?
Publicat Vineri, 11 august 2017
+Răspunde
Claudia
+6
Sunt putini, FOARTE PUTINI, jurnalistii cu coloana vertebrala. Lingaii deconspirati de nea'Traian au cam disparut, se recicleaza, dar vor revenii în fortza... este înca mult de lins!
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Nora @ Claudia
+9
Foarte bine ca revine la tvr1, daca pe altii ii incurca, macar ne lamurim si cu Digi 24
Publicat Vineri, 11 august 2017
+Răspunde
G.G.
+19
Merita respect acesti prezentatori-realizatori de emisiuni critice.Ei sunt singura sansa de a demasca impostura fie politica fie culturala a tuturor maimutoilor ce inunda ecranele tv.
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Zaharia @ G.G.
+8
Corect! Si noi comentatorii de pe marginea ziarelor facem acelasi lucru, dar ei au audienta, noi nu, poate doar cenzorii care ne rad comentariile si noi intre noi ce ne mai citim.
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Dragos
+2
Uite si "deontologul" unde era! Pai esti in slujba publicului pana in momentul in care iti iei banii... Si nu ii iei de la public! Adica nu stiai cine/ce este acest post media!? Daca nu inseamna ca habar nu ai de presa... Daca da inseamna ca esti complice cu cel ce te plateste...si ai acceptat asta.
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Ralunca Troncanu
+7
..și eu care puteam să „jur” că e însurat (cu „acte”) cu ...digi !
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
anado tauriga
-6
a apelat la despărţitor...
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
aaa
-12
...si o sa pleci la Intact...
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
O buz @ aaa
+6
la Intact e inghesuiala mare..mai rarut e mai dragut..
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Simona Halep, meci dramatic cu  Konta
Publicat acum 22 ore şi 54 minute
Vinul și riscul mai mic de diabet II
Publicat acum 16 ore şi 55 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017