Daniel Constantin: Sunt într-o situaţie ireconciliabilă cu Dan Voiculescu

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marţi, la Gândul Live, că „situaţia este ireconciliabilă” între el şi Dan Voiculescu.

„Acest conflict a devenit vizibil, era un conflict care exista de mai mult timp şi cred că astăzi suntem într-o situaţie ireconciliabilă. Cred că am ajuns la acest punct în care situaţia este ireconciliabilă. Nu am înţeles de ce au fost acele reacţii, clar este că, după ce s-a întâmplat această condamnare şi după 16 noiembrie, după alegerile prezidenţiale, a început un atac, am devenit o ţintă principală a campaniei de presă, despre care nu vreau să vorbesc. S-a ajuns prea departe, s-a ajuns în situaţia, dincolo de campania de presă, (…) a spus Daniel Constantin.

Liderul PC a mai spus că el îl conduce partidul şi că a existat un progres.

„Cred că s-a realizat un progres. Dincolo de faptul că Dan Voiculescu l-a fondat, partidul trebuie să meargă mai departe”, a afirmat Constantin.

El a arătat şi că are un mandat de la colegi până în 2018 să conducă partidul, adăugând că Cristian Popescu Piedone ar fi un bun preşedinte de partid, dar acesta nu-şi doreşte acest lucru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.