Depozit de băuturi alcoolice, cuprins de flăcări

Un depozit de băuturi alcoolice din municipiul Slatina a fost cuprins de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar pentru stingerea incendiului pompierii au deplasat la faţa locului un bazin de apă de 9.000 litri de apă.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, la depozitul de băuturi alcoolice de pe strada Nicoale Bălcescu, din municipiul Slatina, au fost deplasate progresiv trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie, un bazin de apă de 9.000 de litri şi o motopompă transportabilă.

De asemenea, la locul incendiului s-au mai trimis un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de stingere a Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă Rivergate.

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt se află la faţa locului pentru stingerea incendiului, urmând ca după lichidarea flăcărilor să fie evaluate pagubele.

Nu se cunosc cauzele declanşării incendiului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.