×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 21 august 2017, 03:54
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
N-a mai așteptat o suspendare sau excludere
Deputatul-mitralieră, decizii de ultimă oră

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunțat luni că se autosuspendă din PSD până la clarificarea tuturor aspectelor legate de declarațiile pe care le-a făcut în spațiul public.

"Întrucât am o vechime de 21 de ani în PSD, nu doresc ca imaginea partidului și a președintelui PSD să fie prejudiciate în niciun fel, mă autosuspend până la clarificarea aspectelor ce țin de acest scandal mediatic, pentru a dovedi buna mea credință și faptul că interpretarea dată cuvintelor și opiniilor mele a fost denaturată, pentru a-mi decredibiliza imaginea și activitatea politică. Rămân fidel principiilor, programului și conducerii PSD", spune Rădulescu într-un comunicat transmis presei.

Totodată, deputatul susține că declarațiile sale au fost distorsionate, dar își cere scuze celor care s-au simțit lezați de ceea ce a apărut în spațiul public.

"Regret faptul că au fost interpretate cuvintele mele în alt sens, total distorsionat și neadevărat, fiind luate fraze din subiecte diferite, dintr-un interviu de 90 de minute, și atașate în mod securistic într-un filmuleț de 2 minute. Îmi cer scuze persoanelor de bună credință care s-au simțit lezate prin interpretarea nedreaptă a cuvintelor mele, în decursul carierei mele și până la aceasta vârstă, nefiind implicat niciodată în niciun fel de act de tulburare a liniștii publice", se mai menționează în comunicat.

Rădulescu susține, totodată, că "orice anchetă privind declarațiile și opiniile politice ale unui parlamentar este ilegală și neconstituțională", invocând în acest sens prevederi din Constituție.

Liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că a luat act de decizia lui Rădulescu, iar acesta nu va mai participa la şedinţele de grup ale social-democraţilor.

Între timp, Cătălin Rădulescu a intrat opt zile în concediu, solicitarea sa în acest sens fiind aprobată luni de Biroul permanent al Camerei Deputaților.

Deputatul a cerut opt zile de concediu cu plată, dar, pentru că a beneficiat deja de trei zile de concediu, Biroul permanent a aprobat cinci zile de concediu cu plată și trei zile de concediu fără plată, a anunțat secretarul Bp, Ioana Bran.

Parlamentarul a fost audiat de Parchetul General care s-a sesizat din oficiu în acest caz după ce Cătălin Rădulescu a declarat într-un interviu pentru "Adevărul": "Pentru ce mai se duc oamenii în Piața Victoriei acum și pentru ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franța, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară și ei autorizare".

El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea".

Ulterior, polițiștii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deține arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei.


(I.R.)Publicat Luni, 20 martie 2017
979
 | 0
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
alde
+2
Dupa cum ... se comporta si exprima este mai degraba *expersia si esenta unei haimanale*, daca asta reprezinta comedia careia ii spun astia *revolutia romana*, inseamna ca este chiar ce a fost *o mascarada prin care sa puna mana de putere *distrugatorii Romaniei, pehlivanii, escrocii, puscariasii de drept comun, smenarii si barbugii.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Ce-am ales asta avem!
+2
Catalin Radulescu este exemplul tipic de ciocoi imbuibat apartinand unui partid care a initiat, brevetat si aplicat din plin coruptia si nepotismul crunt la toate nivelurile administratiei Romaniei. Binenteles toate celelalte partide au urmat aceeiasi cale de imbogatire prin furtul de la stat. De la Adrian Nastase incoace, acestia sunt politicienii nostri, problema este ca o buna parte din populatie desi traieste intr-o mizerie crunta cu salarii si mai ales pensii de toata batjocura, datorita acelorasi conducatori, ii iubesc fara limite ba chiar sunt in stare sa sara la bataie daca spui ceva de ei... orice discutie cu acesti fanatici este din start sortita esecului exceptand daca vorbesti cu ei despre ce au vazut la Romania TV si Antena 3. Cat de prosti pot sa fie Doamne! Pana la urma isi merita soarta...
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Mișșkă @ Ce-am ales asta avem!
+4
..și până la Năstase ereau la fel...doar parcă mai aveau puțină jenă...
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Ted @ Ce-am ales asta avem!
+1
Eram deacord cu tine pana am ajuns la salarii si pensii, cand mi-am dat seama ca, de fapt bati campii. Daca e adevarat ca "o buna parte din populatie ... traieste intr-o mizerie crunta cu salarii si mai ales pensii de toata batjocura", nu PSD este principalul responsabil pentru aceasta situatie. Dimpotriva, PSD este partidul care, desi ca " toate celelalte partide au urmat aceeiasi cale de imbogatire prin furtul de la stat", a fost si este partidul care a marit salariile si pensiile si o face si in prezent, motiv pentru care oamenii "ii iubesc fara limite ba chiar sunt in stare sa sara la bataie daca spui ceva de ei..." Incearca sa folosesti putina logica, daca exista, poate atunci o sa intelegi de ce se intampla anumite lucruri.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Gib @ Ce-am ales asta avem!
0
Poti sa-i adaugi la lista fara sa gresesti pe cei care sunt cititori si comentatori fideli ai Cotidianului.
Publicat Marţi, 21 martie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ilie Şerbănescu

Mai mulți „internaționaliști“ de seamă ai României postdecembriste, în frunte cu cei eterni de la BNR, cu contribuții majore la transformarea României într-o colonie.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 7 ore şi 47 minute