Doi cetăţeni români au fost arestaţi

Doi cetăţeni români suspectaţi de furt într-o zonă devastată de cutremurele produse pe 24 august în centrul Italiei au fost arestaţi preventiv, anunţă autorităţile italiene, citate de site-ul agenţiei ANSA, scrie MEDIAFAX.

Cei doi români – un bărbat şi o femeie de 44, respectiv 45 de ani – au fost surprinşi cu un vehicul înmatriculat în Germania imediat după ce ar fi comis furturi în satul Preta din comuna Amatrice (regiunea Lazio).

În maşina suspecţilor, carabinierii au găsit îmbrăcăminte, obiecte de uz casnic şi 300 de euro.

Cei doi români, cunoscuţi cu antecedente penale, au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru furt calificat în formă agravată.

Cel puţin 290 de persoane, inclusiv cetăţeni români, au murit în urma cutremurelor produse pe 24 august în centrul Italiei, Amatrice fiind una din zonele devastate de seism.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.