Fiica lui Donald Trump: Dați-i o șansă tatălui meu!

Ivanka Trump, fiica președintelui american ales Donald Trump, a făcut apel la „detractorii” tatălui său ”să-i dea o șansă”, recunoscând totodată că ea îl sfătuiește uneori să nu mai posteze mesaje pe Twitter, relatează AFP, citată de Agerpres.

În cadrul unei emisiuni la ABC, difuzată cu câteva ore înainte de învestitura tatălui său în funcția de la Casa Albă, Ivanka Trump, fiica preferată a lui Donald Trump, a recunoscut că ”țara este foarte divizată”.

Dar ”am văzut, toată viața mea, că tatăl meu este un unificator incredibil. Prin urmare, fiecăruia dintre detractorii săi, i-aș spune „Dați-i timp, lăsați-l să-și preia funcția, lăsați-l să dovedească faptul că v-ați înșelat”’, a declarat Ivanka, promițând că discursul de învestitură al lui Trump va fi unul ”al unității și al optimismului”.

În privința femeilor neliniștite în legătură cu sosirea la putere a miliardarului, dintre care multe intenționează să manifesteze sâmbătă, Ivanka a dat asigurări că tatăl său ”toată viața le-a susținut și le-a apărat pe femei”.

Întrebată dacă i-a spus tatălui său, criticat des pentru nenumăratele sale postări pe Twitter pe toate subiectele, să înceteze să mai facă acest lucru, Ivanka a răspuns: ”Desigur, i-am spus uneori să nu mai facă”. Ea a răspuns însă că postarea pe Twitter este un mijloc ”foarte puternic” care îi permite ”să transmită direct” mesajul său.

Ivanka, fost manechin devenită femeie de afaceri, a caracterizat drept ”nepotrivit” titlul de ”adevărata Primă Doamnă” pe care i l-au atribuit unele media americane, deoarece ea este mai vizibilă alături de tatăl său decât Melania, cea de-a treia soție a miliardarului. ”Există o ‘Primă Doamnă’, și Melania va fi o ‘Primă Doamnă’ incredibilă. Sunt mândră de ea”, a dat asigurări Ivanka.

În timp ce soțul său Jared Kushner — ”o ființă remarcabilă”, în opinia sa, — a fost numit înalt consilier la Casa Albă, Ivanka Trump nu a exclus faptul să se implice și ea în unele dosare. ”Prioritatea mea este de a mă muta la Washington, de a călători prin țară, de a asculta și de a vedea cum pot avea o valoare adăugată pozitivă”, a explicat fiica lui Trump.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.