Grupul Tăriceanu intră într-un partid de apartament

Grupul liberal din jurul lui Călin Popescu Tăriceanu va prelua Partidul Naţional al Mediului. Partidul Naţional al Mediului a fost înfiinţat în urmă cu un an și are sediul într-un apartament de bloc.

Printr-un comunicat remis vineri agenţiei Mediafax Partidul Naţional al Mediului a anunţat că a deschis dialogul cu grupul format de Călin Popescu Tăriceanu pentru a schimba, într-un viitor congres, denumirea formaţiunii în Partidul Liberal Reformator.

În comunicat se mai precizează că formaţiunea susţine candidatura lui Tăriceanu la prezidenţiale.

Conform sursei citate, preşedintele interimar al PRL până la congresul din 1-2 august a fost desemnată deputatul Graţiela Gavrilescu. Din biroul de conducere al partidului mai fac parte: Alexandri Nicolae, Anuţoiu Elena, Calotă Florică, Chiţoiu Daniel, Cupa Ion, Gerea Andrei, Guran Virgil, Ilieşiu Sorin, Marcu Nicu, Mateescu Marius Nicolae, Mihuţ Ovidiu, Palaşcă Viorel, Păun Gabriela, Stroe Radu, Stănişoară Mihai, Tararache Mihai, Taloş Mirel, Teju Sorin şi Uţiu Ioan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.