Iohannis laudă Armata

Președintele Klaus Iohannis a transmis vineri, prin consilierul de stat Mihai Șomordolea, un mesaj cu ocazia festivităților prilejuite de Ziua Rezervistului Militar, în care afirmă că Armata României este privită în prezent ca o forță de elită în NATO.

Aniversarea, la 31 mai 2015, a Zilei Rezervistului Militar îmi oferă prilejul de a transmite respectul meu tuturor celor care au îmbrăcat, cu onoare și demnitate, haina militară sau de polițist şi au jurat să-și apere țara chiar cu prețul vieții. Dumneavoastră sunteți depozitarii unor valori profesionale și experiențe de viață ce reprezintă surse de inspirație și modele de urmat pentru cei care, în activitate fiind, vă duc mai departe munca și idealurile. Armata României este privită astăzi ca o forță de elită în NATO, iar acţiunile unităților participante la diverse operațiuni sunt foarte apreciate de partenerii noştri și datorită eforturilor dumneavoastră. Sunt convins că veţi avea în continuare o contribuţie importantă la dezvoltarea cunoașterii domeniului militar şi la elaborarea analizelor geostrategice ale spațiului euroatlantic„, spune Iohannis în mesaj.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.