Iohannis s-a întâlnit cu premierul interimar

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu premierul interimar Sorin Mihai Cîmpeanu.

Cei doi au discutat despre bugetul pe anul următor și despre răniții din incendiul de laClubul Colectiv.

„Discuțiile s-au axat pe prioritățile din perioada imediat următoare și anume bugetul de stat pe anul 2016 și asigurarea a tot ceea ce este necesar spitalelor pentru a acorda cele mai bune îngrijiri persoanelor rănite în tragedia petrecută în urmă cu o săptămână. Trebuie sprijinite eforturile profesionale și umane ale medicilor, care sunt alături de răniți, contribuind cu medicamente, materiale și sprijin pentru toți pacienții, precum și cu acoperirea costurilor consultațiilor și a expertizei medicale”, se precizează în comunicat.

Cei doi oficiali au stabilit continuarea acelor proiecte aflate în derulare care sunt esențiale pentru dezvoltarea României, se mai arată în document.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.