Liderul galeriei steliste, condamnat definitiv

Liderul galeriei stelist a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 7 ani și 6 luni de închisoare, potrivit Agerpres.

Gheorghe Mustață este cuzat, împreună cu membri ai clanului „Sportivilor”, de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie, tentativă de omor și crimă organizată.

În același dosar, Emil Mircea Băluș (zis „Mircea Nebunul”) a fost condamnat la 8 ani închisoare iar Nicușor Dumitrescu (zis „Bibiloi”) a primit tot 8 ani de detenție.

Totodată, mai mulți membri ai clanului „Sportivilor” au fost condamnați la câte 4 ani închisoare cu executare: Robert Florin Nica, Alexandru Dinu (zis „Alin Boxeorul” sau „Pitbull”), Radu Cristian Roșca, Daniel George Albu, Alecu Tudor (zis „Joe”), Florian Dragomir (zis „Papagalul”).

Alți inculpați au primit pedepse de la 3 ani închisoare cu executare la pedepse cu suspendare iar în cazul a patru inculpați s-a dispus încetarea procesului penal.

Decizia instanței este definitivă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.