Ludovic Orban, mesaj pentru trădătorii din PNL

Aflat în fața a 500 de liberali prezenți la conferința județeană a organizației Sălaj a partidului, Ludovic Orban a vorbit despre trădările din PNL care l-au marcat şi care au lăsat semne adânci.

Candidatul la funcția de președinte al PNL a evocat aceste amintiri catalogându-le ca fiind dintre cele mai dureroase.

„Există două feluri de cicatrici pe care le port: cele care le am pe față, de la războaiele cu adversarii politici, și din păcate cicatrici în spate, care multe dintre ele sunt provocate de cei care trebuiau să stea în spatele meu, unii dintre colegii de partid, și, credeți-mă, că acestea dor cel mai tare, dragii mei. Trebuie să formăm cu adevărat o echipă, să fim sinceri unul cu altul (…) să nu mai avem agende ascunse, să nu ne mai bârfim, să nu ne mai dăm la gioale”, a afirmat Ludovic Orban, în fața celor circa 500 de liberali prezenți la conferința județeană a organizației Sălaj a partidului.

Orban a insistat asupra comportamentului colegilor liberali şi, pentru a fi mai convingător, şi-a încercat talentul de povestitor.

„(…)o persoană ajunge în iad, iar Scaraoschi îl pune să aleagă între două cazane cu smoală, pe care trebuie să le păzească, pentru ca cei aflați acolo să nu iasă. Într-unul din cazane erau nemți, iar în al doilea bulgari. Scaraoschi l-a sfătuit pe cel ajuns în Iad să aleagă cazanul cu bulgari, pentru că nemții vor să iasă în număr mare, ajutându-se între ei, iar bulgarii se sabotează între ei atunci când unul vrea să iasă.

„Haideți să fim ca nemții”, a conchis candidatul la șefia PNL.

Orban a vorbit tot în pilde şi când s-a referit la alegerile pentru preşedinţia PNL îndemnându-i pe colegi să „măsoare de șapte ori și să taie o dată”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.