×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 20:37
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Suporterii s-au dat din nou în stambă
Lupte de stradă la Timișoara
Foto Sergiu Miat
Foto Sergiu Miat

Câteva sute de ultrași, membri ai galeriei Commando Viola, s-au ciocnit cu forțele de ordine, duminică seara, la Timișoara, înaintea meciului de fotbal dintre echipele de Liga a 2-a, ASU Poli și UTA Bătrâna Doamnă, din Arad, după ce mascații jandarmeriei i-au oprit să se ia la bătaie cu suporterii echipei arădene.

Incidentele s-au petrecut în apropierea stadionului "Dan Păltinișanu" cu aproximativ o oră înaintea începerii partidei dintre cele două echipe. Ultrașii timișoreni s-au deplasat, grupat, către o stradă pe care urmau să sosească, la stadion, cei aproape 700 de suporteri veniți, cu trenul de la Arad. Fortele de ordine le-au blocat, însă, înaintarea și ca să-i potolească au folosit bastoanele, din dotare și gaze lacrimogene. Totuși, câțiva arădeni n-au scăpat nebătuți și s-au refugiat într-un supermarket, până când mascații i-au pus pe fugă pe agresori. În urma ciocnirilor, mulți dintre cei afectați de gazele lacrimogene au solicitat îngrijiri medicale de la un echipaj al unei salvări, aflate aproape de locul incidentelor, iar 12 dintre ei au fost reținuți și conduși la Secția 2, de Poliție, Timișoara. Nucleul dur al ultrașilor a fost izolat de jandarmi în apropierea Casei Tineretului și, după ce aceștia s-au potolit, au fost escortați la stadion. Cu câteva ore înaintea începerii partidei mai multe străzi din Timișoara, cele pe care urmau să fie conduși suporterii arădeni, către arenă, au fost blocate și nu s-a putut circula pe ele.


În timpul partidei, la care au asistat peste 10.000 de spectatori, nu au fost semnalate incidente notabile. La finalul celor 90 de minute de joc, UTA Bătrâna Doamnă a învins formația ASU Poli Timișoara, echipă susținută financiar de către suporterii din Peluza Sud, cu scorul de 3-0.


Sergiu MiatPublicat Duminică, 21 mai 2017
4023
 | 8
 | 9
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Dorin Crisan
-1
He-he-he! Miticilor din Sud, astia spalati pe creier din Vest s-au lasat inspirati de "baietii frumosi si binemirositori a transpiratie" din galeriile bucurestene. Iacata ca voiau si ei sa para......bucuresteni, baieti de Capitala. Si chiar le-a reusit. Vedeti voi de ce militam noi pentru autonomia Ardealului? D'aia ca s-ar putea sa aducem p'acilea si oareceva LEGI americane, d'alea care ne dau dreptul sa infiintam Garda Nationala, aia care ne-ar permite noua, oamenilor normali, sa-i cotonogim la greu cand "sar peste gardul" legii si se cred ei smecheri. Si asta la modul cel mai legal. Doamne ajuta!
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+1
DERBEDEI !!!!!!
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
Ţăranul
+5
Nu se poate ... ! La Timişoara ... ? În leagănul civilizaţiei din sud-estul europei ... ? Acolo unde e ... ,, fruncea '' - sanky ? Unde tinerii frumoşi şi liberi nu mai au loc să #reziste prin biblioteci ..., săli de teatru ... , şi au zis ei că cel mai sănătos e să pună mîna pe reteveie şi să se măsoare în ce ştiu ei mai bine ... , datul cu băţul ... ! Dacă mai dau şi în baltă cum o fac de obicei ... , Timişoara cu aceste specimene îşi consolidează poziţia de lider în ale huliganismului ...
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
geek-a-contra
+9
sportivi unu'si unu'. par tineri dar le atirna slanurile pe burdihane ca mosilor de 60 de ani... sa traiasca sportu'! ca pentru miscare sanatate si forma fizica noi ne batem cu toata lumea!
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
Lili de la Sibiu
-4
Banatu-i fruncea! Nu se asamana la civilizatie europeana cu miticii din Teleorman! Aia nici nu are echipa de B!
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
Iar @ Lili de la Sibiu
+11
dezcreieratii astia gandesc de-o secesiune... Cum sa fii insa "fruncea" neavand nimic in cap?
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
Iar @ Lili de la Sibiu
+6
dezcreieratii astia gandesc de-o secesiune... Cum sa fii insa "fruncea" neavand nimic in cap?
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
x @ Lili de la Sibiu
+8
@Iar, aia din Bucuresti vor centralizare. Si daca te uiti cum arata galeriile lui Steaua sau Dinamo sa nu te ia mandria ca traiesti in Rromania?
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
Ţăranul @ Lili de la Sibiu
+3
Nu e nicio diferenţă între miticii de Teleorman şi gherţoii de Timişoara ... ! Tuturor le încape creierul în măciuca unei bîte proprietate personală
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Femei frumoase pe funcții superbănoase
Publicat acum 10 ore şi 36 minute
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 7 ore şi 31 minute
Real Madrid, de neoprit
Publicat acum 13 ore şi 9 minute
Coldea, candidat unic la un concurs fake
Publicat acum 13 ore şi 51 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 9 minute
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum o oră şi 21 minute