Marea Britanie lucrează la un plan de rezervă

Guvernul britanic lucrează la un plan de acțiune pentru eventualitatea în care negocierile pe tema Brexit dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană eșuează și nu se va ajunge la un acord, a afirmat, duminică, premierul Theresa May, informează site-ul agenției Reuters.

Într-un interviu acordat pentru BBC, May a afirmat că este de părere că discursul ei din Florența din urmă cu o săptămână a oferit un impuls discuțiilor pentru Brexit, adăugând că speră să ajungă la o înțelegere cu oficialii UE privind termenii despărțirii de Blocul comunitar până în martie 2019.

”Guvernul lucrează la ceea ce ar trebui pus în aplicare în cazul în care nu va exista nicio înțelegere. De asemenea, lucrăm să avem un acord corect pentru Regatul Unit. Departamentele guvernamentale caută să vadă ce schimbări sunt necesare și ce trebuie să punem în aplicare”, a afirmat Theresa May.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.