×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 29 iunie 2017, 04:53
EUR (€)
-0.0067 ↘
4.5563 RON
USD ($)
-0.0408 ↘
4.0114 RON
• • •
Marea Britanie, sub teroare
Nou atac cu duba la Londra (video)

Un vehicul a intrat în noaptea de duminică spre luni în mai mulți credincioși care ieșeau dintr-o moschee din Londra.

Update: Toate victimele fac parte din comunitatea musulmană, a declarat un responsabil în antiterorism Neil Basu, precizând că poliția urmează să stabilească dacă decesul unui om la locul atacului are legătură sau nu cu acesta

"Atacul a avut loc în timp ce o persoană primea primul ajutor de la oamenii de acolo și, din păcate, a murit. Orice legătură de cauzalitate între moartea lui și atac va fi parte a anchetei", a spus oficialul, adăugând că este prematur să se tragă concluzia că moartea sa a rezultat în urma atacului.

Update: O persoană a murit și cel puțin opt au fost rănite. Suspectul este un bărbat de 48 de ani care a fost prins de catre martori, iar apoi reținut de Poliție. Premierul Theresa May a precizat că Poliţia tratează incidentul de la moscheea Finsbury Park drept un "potenţial atac terorist".

"Voi prezida o reuniune de urgenţă în această dimineaţă (luni - n.r.). Toate gândurile mele sunt alături de victime, de familiile lor şi de serviciile de intervenţie în situaţii de urgenţă de la faţa locului", a mai spus May.

Primele informații indicau că există mai mulți răniți. "Poliția a fost chemată imediat după ora 00,20 (23,20 GMT) când s-a semnalat că un vehicul a intrat în pietoni", a indicat instituția într-anterior un comunicat. Martori au spus că au văzut trei oameni în dubă, dar doi dintre ei au fugit.

"Am fost informați că o dubă a lovit credincioși în timp ce aceștia părăseau moscheea din Finsbury Park. Rugăciunile noastre sunt cu victimele", a precizat la rândul său pe contul de Twitter Consiliul Musulmanilor din Regatul Unit (MCB).

(I.R.)Publicat Luni, 19 iunie 2017
2160
 | 1
 | 2
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
SOBOLANU
+1
OPERA CRIMINALA A JIHADISTILOR !!!!!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Dorel
+7
si-au inscenat atentatul musulmanii ,sa beneficieze de simpatie!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Ăștia bagă țara-n bălării
Publicat acum 10 ore şi 41 minute
Dodon, despre Băsescu: E un pericol mare
Publicat acum 17 ore şi 18 minute
Dan Voiculescu, una caldă, două reci
Publicat acum 13 ore şi 20 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
26 articole/ Actualizat Duminică, 25 iunie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
132 articole/ Actualizat acum 19 ore şi 5 minute
Ioan Buduca

Nu cred că sunt mulți pesediștii care, citind sau răsfoind programul lor de guvernare, au înțeles în ce afacere ne aflăm cu acest proiect de țară.

Ioan BuducaPublicat acum 9 ore şi 11 minute