O comedie politică intitulată sugestiv: Eu dau banu’, eu dau ora exactă!

Vârtejul creat de actori în piesa scrisă de Nicole Duţu, aflaţi sub bagheta regizorală a lui Răzvan Oprea, se constituie într-o minuţioasă radiografie a societăţii româneşti postdecembriste.

Plină de satiră şi umor, punctată de accente dramatice, noua premieră este o extraordinară comedie în care sunt luate la „mişto” tertipurile politice de astăzi.

Vino să afli ce e în spatele cortinei politice, cum se fac alianţele, cum se fac majorităţile, cine împarte funcţii şi cum poti obţine posturi în Guvern.

Deşi pare că ţara asta nu se mai face bine, de cele mai multe ori râsul e cel mai bun medicament!

Vineri, 22 septembrie, ora 19.00, la Sala Dalles.

Carmen TĂNASE
Ion Ionuț CIOCIA
Victor VURTEJANU
Maria RADU / Rădita ROSU
Andreea MATEIU / Silvia STANCIU
Monica ODAGIU / Calina EPURAN
Răzvan BĂNICĂ
și
Gabriel FĂTU

Scenografia: Simona MARCU
Costume: Geanina PUNKOSTI

Regia: Răzvan OPREA

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.