Orban: PNL va avea un singur adversar politic natural… „ciuma roşie”

Ludovic Orban și-a prezentat sâmbătă, la Constanța, moțiunea politică „Partidul Național Liberal – Forța Dreptei”, cu care candidează pentru funcția de președinte al PNL.

La finalul întâlnirii cu membrii Comitetului Director Județean al PNL, Orban a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre obiectivul său politic, dar şi despre poziționarea partidului pe scena politică.

În viziunea sa, PNL va avea un singur adversar politic natural, respectiv „ciuma roşie”, adică PSD.

„Partidul Național Liberal, din punctul meu de vedere, are un singur adversar politic natural, și anume „ciuma roșie”, a explicat liberalul.

„Asta nu înseamnă că ne apucăm, așa cum s-au mai apucat alții, să ciocănim pe la ușa unuia și altuia. Obiectivul meu ca viitor președinte al PNL este să asigurăm reprezentarea tuturor cetățenilor români care sunt împotriva modului în care conduce actualul partid de guvernământ România, care își doresc cu adevărat o Românie a oamenilor liberi, care trăiesc pe propriile picioare, care trăiesc demn, care trăiesc din afacerea lor, din fructificarea proprietăților pe care le dețin, din meseria pe care o au, din expertiza pe care o dețin într-un domeniu sau altul. Evident că poate, de-a lungul timpului, o să apară tot felul de situații care să reclame să colaborăm. Eu sunt un om care colaborez cu persoane, grupuri care au aceleași valori, principii și obiective, cu obiectivele pe care le am eu și PNL.

Dar dacă voi deveni liderul partidului, atunci PSD nu va mai avea o coloană a cincea în PNL și nici nu va mai face vreun compromis cu liberalii”, a conchis Orban, potrivit Agerpres.

Pentru funcția de președinte al PNL s-au înscris în cursă Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă, congresul urmând să se defăşoare pe 17 iunie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.