Ponta: Să facem front comun

Premierul Victor Ponta face apel la români pentru un „front comun” în ceea ce priveşte încercarea celor care se opun independenţei economice, capabili de a bloca măsurile Codului Fiscal.

Într-un mesaj postat pe Facebook, completat la o remarcă legată de informaţia privind creşterea încasărilor la buget din TVA, premierul se arată optimist, afirmând că „reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod Fiscal va avea un efect pozitiv”.

„Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic (votat de toate partidele) și prin cea mai amplă consultare cu mediul de afaceri (în special Coaliția pentru Dezvoltarea României)! Cred că în acest moment toți adversarii dezvoltării, prosperității și independenței noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din Cod! Fac un apel la toți românii de bună credință să facem front comun împotriva oricăror asemenea tentative evident împotriva interesului nostru ca țara și societate! O știre care confirmă faptul că reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod Fiscal va avea un efect pozitiv similar!”, scrie Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.