Ponta: Teodorovici m-a informat că la Mamaia e mai scump

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, întrebat dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia este mai ieftin un concediu unde a mers el decât unul la Mamaia, că aşa a fost informat de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, care vine mai des în staţiune.

Imediat după întoarcerea de la Miami, după croaziera în Caraibe, Victor Ponta a declarat la România TV că acolo unde a mers el în vacanţă „este un pic mai ieftin decât la Mamaia”. Declarația premierului a stârnit controverse, ANAT invitându-l ironic pe Ponta să petreacă gratuit o vacanţă la Mamaia, ca să vadă tarifele.

Vineri, după o întâlnire cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din turism, la care a fost prezent şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, Ponta a fost întrebat dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia este mai ieftin un concediu unde a mers el decât la Mamaia, premierul răspunzând: “Aşa m-a informat ministrul de Finanţe, că el vine mai des la Mamaia”.

Ponta a fost întrebat, de asemenea vineri la Mamaia despre invitația transmisă de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) de a veni în vacanță în această stațiune.

„Dar eu vin, nu sunt pe litoralul românesc acum? Nu sunt în vacanță, că mai trebuie cineva să și muncească în țara asta”, a răspuns Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.