Preşedintelui, cât mai multe like-uri!

Breaking news la Digi 24: după ieşirile publice din ultima vreme în legătură cu OUG 13 şi atacurile la adresa PSD şi ALDE, preşedintele României, Klaus Iohannis, a depăşit 1,8 milioane de like-uri pe Facebook. Senzaţional! „Ţării, cât mai mult cărbune!“ a murit, trăiască „Preşedintelui, cât mai multe like-uri!“. Vestea a fost primită cu bucurie în toată ţara, mii de oameni îndreptându-se instantaneu către calculatoare pentru a da şi ei like-uri pe pagina de socializare a preşedintelui României. Unii dintre cei mai înfocaţi susţinători ai statului de drept şi ai primului apărător al acestuia, Klaus Iohannis, nu s-au mulţumit doar like-urile, ci au trimis şi mesaje de felicitare şi de susţinere, inspirate din telegramele de felicitare de altădată.

De departe, cel mai vibrant mesaj a fost cel transmis de nucleul dur al manifestanţilor din Bârlad: „Mult stimate şi iubite preşedinte Klaus Iohannis, manifestanţii din centrul Bârladului, dând glas celor mai alese sentimente de neţărmurită dragoste, profundă stimă şi nemărginită recunoştinţă ce le nutresc faţă de dumneavoastră, ilustru conducător de ţară, ctitor de geniu al României capitaliste moderne, militant strălucit al mişcării capitaliste şi intelectuale internaţionale, luptător ferm şi consecvent pentru cauza statului de drept, de numele căruia sunt strâns legate toate marile realizări ale edificării capitaliste a ţării, vă raportează că, încadrându-se în efortul general al întregului popor educat şi iubitor de democraţie, dedică marele succes al mitingului nostru de susţinere pentru statul de drept luptei neobosite pe care o duceţi cu «ciuma roşie», pentru consolidarea societăţii capitaliste multilateral dezvoltate“.

La Carei nu au ieşit oameni în stradă, dar asta nu înseamnă că statul de drept şi Klaus Iohannis nu au fani şi acolo, care urmăresc cu sufletul la gură ce se întâmplă în ţară: „Producţia bună de lozinci confirmă încă o dată, cu puterea faptelor, justeţea politicii dumneavoastră, realismul obiectivelor noii revoluţii, hărnicia şi priceperea cu care acţionează toţi manifestanţii în aceste zile de cumpănă pentru statul nostru de drept, al cărui apărător sunteţi dumneavoastră, mult stimate şi iubite conducător suprem“.

Munca neobosită a lui Klaus Iohannis pusă în slujba poporului nu i-a lăsat indiferenţi pe câţiva oameni ai muncii din Curtea de Argeş, care şi-au unit energiile creatoare pentru a-i trimite preşedintelui României următorul mesaj: „Cu cele mai alese sentimente de profundă dragoste, stimă şi preţuire, vă rugăm să ne permiteţi, mult stimate şi iubite domnule Klaus Iohannis, să ne unim în gând cu ţara şi să vă adresăm cele mai calde şi respectuoase felicitări pentru tot ceea ce faceţi, împreună cu urarea fierbinte de multă sănătate şi succes la referendumul pe care l-aţi convocat, de nesecată putere de muncă, spre binele şi prosperitatea României, spre ridicarea ei în glorie şi măreţie, pe cele mai luminoase culmi ale capitalismului“.

Pe lângă like-urile şi mesajele de felicitare şi de susţinere care curg necontenit pe pagina de Facebook a preşedintelui României virtuale, au început să apară tot mai multe solicitări ca alegerile în România reală să nu se mai organizeze la modul clasic, ci să aibă loc pe reţelele de socializare. Atunci, nu vor mai apărea surprize, iar ţara nu va mai cunoaşte niciun fel de frământări, ci va putea merge lin în zbor spre cele mai înalte culmi de progres şi civilizaţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.