Propaganda rusă despre Deveselu şi cum s-a schimbat România după intrarea în UE

Propaganda de la Kremlin și-a îndreptat armele contra României. De la deschiderea bazei militare de la Deveselu, unde sunt amplasate radarele NATO care fac parte din scutul anti-rachetă, media controlată de Moscova nu contenește să abordeze România, scrie UNIMEDIA.

Postul de televiziune Rossia 1 a difuzat un reportaj ce se referă la un pretins documentar produs de jurnalistul Alexandr Ragatchin, în care România este prezentată ca o țară din lumea a III-a, iar situația s-ar fi înrăutățit după aderarea țării la UE. Reportajul se intitulează „Capcana Europeană”.

Jurnaliștii ruși, spun că la Deveselu nu funcționează conexiunea mobilă, iar oamenii spun că nu au simțit nici o schimbare după aderarea țării la UE.

Propagandiștii de la Moscova au filmat imagini dintr-un cartier sărac din București prezentândul ca pe un cartier tipic din România.

Reportajul se încheie cu o incursiune în fosta Iugoslavie, acolo unde „din cauza intervenției NATO„ au fost ucise mai multe persoane, iar economia țărilor care au ieșit din Federația iugoslavă a fost dusă la pământ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.