Răsturnare de situație în cazul „mesajului” lui Sevil Shhaideh

Biroul de presă al PSD a transmis, vineri, că Sevil Shhaideh, propunerea pentru premier, nu are cont pe Facebook, anunțul fiind făcut în condiţiile în care mai multe mesaje apărute pe un cont de Facebook atribuit ei au fost preluate de către presă.

De miercuri, de la nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier, au apărut mai multe conturi de Facebook atribuite acesteia, iar unele mesaje au fost preluate de presă.

Pe unul dintre conturi, vineri dimineaţă a apărut o postare în care se spunea că Shhaideh are încredere în ea și în cei care o susţin pentru ocuparea funcţiei de prim-ministru.

„Suntem 2,100 de prieteni. Vă mulțumesc pentru susținere și mesajele de încurajare! Am observat foarte multe comentarii răutăcioase fără rost, probabil și voi vă întrebati de ce nu le-am șters… Motivele sunt simple:
1) Fiecare are dreptul la replică.
2) Sunt 100% sigură că după maxim un an de guvernare, acestea se vor dovedi a fi complet false.
Am încredere în mine, am încredere în oamenii care mă susțin și, cel mai important, am încredere că noul PSD se va ridica la așteptările tuturor românilor!”, era mesajul postat pe pagina de Facebook, alături de sloganul PSD „Îndrăznește să crezi în România”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8531 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.