×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 24 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 24 august 2017, 07:51
EUR (€)
+0.0006 ↗
4.5873 RON
USD ($)
-0.0055 ↘
3.8951 RON
• • •
Fostul deputat afirmă că a mers în vacanță în Seychelles cu generalul SRI
Sebastian Ghiţă: "Binomul" Coldea - Kovesi îl are "prizonier" pe preşedintele Klaus Iohannis
Ghiță nu-l slăbește pe Coldea
Ghiță nu-l slăbește pe Coldea

Fostul deputat Sebastian Ghiţă dezvăluie legătura strânsă pe care a avut-o cu generalul SRI Florian Coldea. Sebastian Ghiţă a arătat la România TV că a fost în februarie 2010 înaintea congresului PSD într-o vacanţă exotică cu Florian Coldea.

Sebastian Ghiță a apărut într-o nouă înregistrare cu dezvăluiri despre prim-adjunctul şefului SRI, generalul Florian Coldea, şi despre relaţia de prietenie pe care a avut-o cu acesta. Fostul deputat arată că a petrecut mai multe vacanţe împreună cu Coldea şi cu familiile în străinătate şi că acesta se ferea ca Traian Băsescu să afle despre relaţia lor de prietenie. Omul de afaceri a precizat că "binomul" Coldea - Kovesi îl are "prizonier" pe preşedintele Klaus Iohannis.

"Poate vă întrebaţi de ce am făcut toate aceste dezvăluiri şi de ce am avut curajul să spun ceea ce cred eu că s-a stricat în România în ultimii ani şi cine sunt cei care în opinia mea sunt vinovaţi. Am făcut-o pentru că deja lucrurile avansează galopant spre un fel de teroare căreia nimeni nu-i va mai putea rezista.

În ultima apariţie v-am prezentat mai multe date despre relaţiile cu Coldea şi Kovesi. Am să mă concentrez pe legătura cu Florian Coldea. La începutul lui 2010 în debutul lunii februarie am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Era înainte de congresul PSD şi am hotărât să mergem într-o vacanţă, înt-o insulă exotică. Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o întâmplare am găsit acasă pliantul de la hotel. Am stat 10 zile şi îmi aduc aminte că îl rugam să-l ajute pe Ponta să câştige alegerile PSD, însă Coldea îmi spunea că Băsescu nu-l vrea pe Ponta. Diaconescu, Geoană, oricine, dar să nu ajungă Ponta la PSD a fost mesajul.

Dan Andronic de la EVZ poate să confirme că ne-am intersectat la întoarcere pe aeroportul din Istanbul. Atunci a stat de vorbă la îmbarcare în avion şi cu mine şi cu Coldea. Florian Coldea s-a speriat de Andronic şi deşi avea bilet la business s-a dus la clasa economic. Îi era frică să nu afle Băsescu cu cine a fost în excursie", a arătat la România TV Sebastian Ghiţă.

Mia TudosePublicat Miercuri, 11 ianuarie 2017
5002
 | 22
 | 39
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ANONYMOUS
0
Cred ca pana la urma se va declansa un uragan puternic in tagma celo de sus si vor zbura direct la bulau acolo unde le e locul unora pe care ia mancat in freza.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
??????
0
Santa Klaus is coming in to town ? Sfantul Parinte Papa susinea în apropierea sarbatorii Craciunului ca acesta a fost confiscat de "materialism" ? Domnul Ghița ar susine deci ca "binomul" ar reprezenta "materialismul" care l-ar ține prizonier pe Santa Klaus ? Parca era și un film pe aceasta tema ?
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
??????
+3
Santa Klaus is coming in to town ? Sfantul Parinte Papa susinea în apropierea sarbatorii Craciunuluo ca acesta a fost confiscat de "materialism" ? Domnul Ghița ar susine deci ca "binomul" ar reprezenta "materialismul" care l-ar ține prizonier pe Santa Klaus ? Parca era și un film pe aceasta tema ?
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Mischa
+4
Normal ca Iohannis e santajabil! El are imunitate, dar lazurca lui, NU! Iar dosarele stau in asteptare. La cel mai mic semn de nesupunere,...pac la " Razboiu "!
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Bubulina
+5
" Despre relaţia de prietenie pe care a avut-o cu acesta ". Nu exista prietenie intre securisti! Legatura celor doua lichele s-a bazat pe interese financiare si de influienta. Asistam la batalia intre doua gasti de securisti, unii care nu vor sa dea drumul la ciolan si altii care vor mai mult. Ar fi minunat sa se lichideze intre ei.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
alex PLaton
+2
Nu este numai o ”floricică de stil”ci chiar o realitate cumplit de periculoasă pentru democrație !! Logic,trebuie precizat ca un stat(o țară),deci și Romania, este(poate fi) condusă numai de demnitari aleși:Senatori, Deputați, Miniștri, fie prin vot direct , fie prin vot în Senat, Camera deputaților sau Plenul lor reunit!! Un funcționar numit nu poate accede la a conduce statul fiindcă, nefiind demnitar, uzurpă funcția pe care și-o arogă și se pedepsește conform legii uzurparii ,pe care o avem. Este cazul grupului uzurpator, Kovesy, Coldea și acoliții lor !!!!
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Weber
0
A sa scriem si noi cititorii: Un nou articol al vandutilor din presa sau Un nou articol al slugilor din presa. Va convine asa?
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
IQ100
+3
a fost singurul pasaj in care ....spusele nu corespund cu realitatea.. consider ca actiiunile anti romanesti si disptretuioare la adresa poporului ( zici ca e MRU sau Soros) ale respetivului personaj nefast nu sunt fortate, ci vin din copnvingere...nu dl general gat intors si ochi rotitori il face sa se comporte cum s-a comportatde 1 dec sau 11 dec, sau mai apoi , cu guvernele NOASTRE, nu ale lui....in rest.. MULTUMESC, Sebastian Ghita.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
indignatu
+13
Astazi dupa 27 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 a iesit la suprafata ca, in decembrie 1989 a fost lovitura de stat cand serviciile secrete si-au schimbat conducatorii, au trecut de la rusi la americani. Astazi se vede clar ca, poporul roman vrea libertate adevarata nu sa schimbe stapanul dupa cum bate vantul. Porul roman in majoritate este pro-american, dar nu cu forta. Prin esenta, poporul roman vrea sa fie liber si sa-si stabileasca singur soarta prin vot democratatic. Daca nici in data de 11.12.2016, cand nu s-a putut fura niciun vot, nu a fost democratie adevarata atunci cand a mai fost democratie adevarata in istoria porului roman? Baietii platiti de SOROS au inceput sa faca joc de glezne impotriva lui Ciorbea si a lui Dragnea. Ei nu vor sa inteleaga ca, poporul roman cu majoritate de voturi a hotarat ca Dragnea si PSD-ul sa-l conduca.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Mos Ene
-6
Sa-mi explice si mie cineva, in ce tara traiesc. Internationala comunismului terorist in RO?
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Noapte buna! @ Mos Ene
+1
Daca nu pricepi, n-are rost sa-ti explicam.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Judecătoarea Gîrbovan: E cale lungă
Publicat acum 12 ore şi 42 minute
PSD se ia de gît cu Binomul
Publicat acum 12 ore şi 3 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Buduca

Nu vreau să spun nimic prea direct, dar cer să fie conștientizat faptul că ar fi necesară o anchetă parlamentară pentru reconstituirea istoricului acestui draft și a culiselor politice care au condus la transformarea lui în lege.

Ioan BuducaPublicat Marţi, 22 august 2017