Simona Halep ar putea juca două meciuri în aceeași zi

Meciul dintre Simona Halep şi Caroline Garcia din sferturile de finală ale Rogers Cup a fost amânat de sâmbătă, ora 04.00, pentru sâmbătă, ora 18.00, din cauza ploii de la Toronto.

În cazul unui succes cu Garcia, Halep va juca cu învingătoarea din partida Garbine Muguruza – Elina Svitolina, meci care urmează să continue după ce a fost întrerupt. Simona ar putea juca în semifinale, nu mai devreme de ora 1:00, cu cea care va câștiga sfertul Svitolina – Muguruza.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Caroline Wozniacki, învingătoare în faţa liderului WTA, Karolina Pliskova, şi Sloane Stephens, care a trecut de Lucie Safarova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.