×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 3 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:43
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Propunerea lui Jean Claude Juncker:
Summit UE la Sibiu

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a propus miercuri ca la o zi după ieșirea Marii Britanii din UE să se țină un summit european la Sibiu, pentru a discuta viitorul celor 27 de state membre.

"Pe 30 martie 2019 vom fi o Uniune de 27. Propun să ne pregătim bine pentru acest moment, între noi cei 27 și în cadrul instituțiilor UE. Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc după doar câteva săptămâni, în mai 2019. Europenii au o întâlnire cu democrația. Ei trebuie să meargă la urne știind clar cum Uniunea Europeană se va dezvolta în anii următori. De aceea, cer președintelui Tusk și României, țara care deține președinția în prima jumătate a lui 2019, să organizeze un summit special în România pe 30 martie 2019. Dorința mea este ca acest summit să fie ținut în frumosul oraș vechi Sibiu, sau Hermannstadt, așa cum îl știu eu", a spus oficialul UE.

România va prelua, începând cu 1 ianuarie 2019, la 12 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, președinția Consiliului UE timp de șase luni.

(R.C.)Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
893
 | 5
 | 22
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Hadrian
0
"Dorința mea este ca acest summit să fie ținut în frumosul oraș vechi Sibiu, sau Hermannstadt, așa cum îl știu eu", a spus oficialul UE." Pohta cea mare a pangermanismului razbate mereu...
Publicat Duminică, 17 septembrie 2017
+Răspunde
Valahu
0
Daaaa....de ce la Sibiu si nu la Bucuresti ? Se muta capitala Roamaniei la Sibiu si noi nu stim, pe sestache, "noaptea ca hotii " ? Toate statele care au detinut presedintia UE au tinut reuniuni in capitala. Sauuu....este vorba despre Transilvania ? Adica..... Iohanis si Juncher sugereaza ca nu Romania va detine presedintia UE ci Transilvania( sca ?) ! Este acelasi motiv pentru care autostrazi se construiesc tot numai in Transilvania ?? Mhmmm.....nasol mesaj pentru valahi !
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Gheorghe si Ion asupriti de straini
+2
asta e o dovada clara ca uniunea babilonica europeana comunista doreste dezbinarea si destramarea natiunii române !
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Matei
+3
Exista in afara de Bucuresti un alt oras in Romania care sa aiba capacitatea logistica decenta pentru a gazdui delegatiile la nivel inalt a 27 de state ? Ma indoiesc.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
parere
+7
Uniunea Europeana e cam asa. Sa zicem ca intr-un sat sunt 28 de familii cate tari ar fi in Europa. Daca consideram ca uniunea inseamna ca nevestele si copii sunt ai tuturor si seful de trib comanda.....sau fiecare familie cu casa ei si legea ei si doar drumul e comun si anumite servicii de paza si curatenie....Cam asa cu uniunea depinde ce vrem Uniune de State sau secta lui Bivolaru...
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
cib @ parere
+2
Cel mai bun comentariu. Felicitari. mai plastic de atat nu se poate. Nota 10+
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Ion
+3
Pana in prezent avem două certitudini. 1)CFR Cluj câștigă campionatul de fotbal. 2)Președintele Ioanid va fi ales la cel de al doilea mandat. Nu ca ar fi cei mai buni ci pentru ca asa este in tenis.Vreau sa fiu contrazis de realitate.Din pacate vrajala asta o sa mai tina încă.Cat despre întrunirea de la Sibiu face parte de la punctul 2)Dar nu-i asa este Democratura si totul se intampla dupa cum vor oamenii si cel mai bun câștigă.FAAAAAAAAAAAS.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Forta Steaua @ Ion
0
Inca o dovada ca fanii Stelei sunt niste tarani comunisti. Sper sa se indeplineasca ce ai spus.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+3
unde o să-l prezentăm întregii lumi pe Principele Charles I-ul al Transilvaniei...
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
de rasu lumii
+9
Uniune Europeana va fi buna numai daca va fi o uniune de State Independente fiecare cu legile lor.....corect armata comuna dar si armata nationala.Fiecare cu limba lui si cultura lui. Altfel lucru amestecat pute a arrahhat...
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
The Root of All Evil
+4
alte flecareli mentionate de un birocrat senil (ca marea majoritate din P.E.), incapabil de-o viziune a secolului 21 unde de la statiul "de vorbe", "sedinte" interminabile, trebuie trecut la "fapte". Apropo, nene Juncker, cum mai ramane acele discutii pe care le-ai avut cu extraterestrii, acum, nu se mai supara pe noi (sau pe dubla ta personalitate) ? Pentru cine nu crede in acest deliral al acestui flecar, cautati pe Net, YouTube: jean-claude juncker extraterestri.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
cib
+5
Vrajeala pentru fraieri sa se simta bagati in seama cand se stie ca Ordinul vine de la Mutti. Alti bani, alta distractie. Cheltuiala inutila, vopsit garduri , fatade si alte alea ca sa vina unii sa bla,bla,bla despre viitorul UE, care e oricum pe nasalie si cu vata in nas. Unde l-ati gasit mai nene pe Juncker asta, ca numai chifle baga.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 10 ore şi 3 minute
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 40 minute