Un sfat gratuit pentru dra Gorghiu Alina-Ștefania, președinta PNL: dacă te amesteci în troacă, te mănâncă porcii

  • Alina Gorghiu – Mi-este greu sa inteleg de ce nu este primit un jurnalist ( Mircea Badea n.m. ) intr-o institutie (…) Mi-este greu sa inteleg de ce cineva care ocupa o functie publica cum este presedintele Romaniei poate sa duca un dialog atat de contondent cum a dus
    Cristina Topescu – Iesit din limitele bunei cuviinte, adica mai mult decat contondent… Alina Gorghiu – Da… (sursa )

Inteleg greutatile d-rei Gorghiu Alina-Ştefania, dar si mie mi-a fost destul de greu sa deslusesc de ce prima iesire a proaspetei presedinte, aleasa de Klaus Iohannis sa ii succeada la sefia PNL , s-a produs la televizunea de stiri santaj a oligarhului de la Rahova.

La prima vedere mi-am zis ca poate, cine stie, a mers acolo doar ca sa dezminta ca presedintele ales, a carui purtatoare de cuvant a fost in campanie, e traficant de copii, de organe, de case furate, in fine sa dezminta ca ar face parte dintre interlopii acestuia.

Nimic din cele de mai sus. In schimb d-ra Gorghiu s-a aratat oripilata de faptul ca un fel de adolescent intarziat, cu mici probleme mergand de la agitatul batei pe strada pana la lupte cu motociclisti, a fost botezat “jurnalist” si trimis dar nu si primit la Cotroceni. Interesanta si totodata instructiva viziunea liberala despre jurnalism *.

Imi permit sa dau un sfat , convins ca il va citi cine trebuie, il va transmite si se va retine. Intr-o zi mai apropiata decat crede, simpatia pe care o cauta la Grivco , si poate ca o va gasi, se va transforma in emisiuni continand diverse subintelesuri legate de nume proprii ca Bogdan sau Misu si, intr-un final, de injurii abjecte pe care, momentan, se multumesc sa le vanture in social-media. Istoria are bunul obicei sa se repete si, cum Crin Antonescu e viu, poate fi intrebat cum merg lucrurile prin Baneasa atunci cand hotarasti sa nu mai raspunzi la comenzi.

Cat despre afirmatia urmatoare

Suntem partidul care, pentru prima dată, a reuşit să dea preşedintele României. Suntem partidul care, în momentul aceasta, are în opţiunile electoratului, în mare parte graţie lui Klaus Iohannis, în mare parte graţie programului pe care l-am avut în campania electorală, peste 40%…”

O voi lua ca pe o gluma reusita si imi permit sa ofer o consultanta scurta si gratuita fiindca stiu ce valori activeaza in PNL.

D-ra presedinte, PNL e un partid vraiste de maximum 15-18%, in care fiecare trage pentru el. PD-ul d-lui Blaga este o masinarie de vot extrem de bine pusa la punct. Dar niciodata, nici macar impreuna, nu ati fi reusit performanta de a promova primul presedinte liberal , daca un val de furie anti-PSD nu l-ar fi maturat pe Ponta intr-un mod pe care nici el, nici echipa lui, se pare ca inca nu l-au deslusit. Asta ca sa nu va mai reamintesc de cei 5-7% adusi de basistii puri. Nu va autoamagiti, trezirea la realitate s-ar putea dovedi dura.

Ar fi tare bine sa uitati rapid gluma despre cei 40% si sa va concentrati asupra partidului vraiste, sintagma pe care v-o si explic . Cand senatori ai PNL voteaza o lege halucinanta pe care deputati ai PNL se pregatesc sa o atace la CCR, eu numesc aceasta situatie ca facand parte dintr-un partid vraiste. Sper ca nu doriti si alte dovezi…

In concluzie, nu m-as culca pe laurii unei victorii care nu-mi apartine. M-as uita mai atent in jur, l-as descoperi pe pietonul Antonescu, tip care a avut extrem de naiva idee sa creada in cantecele sirenei Voiculescu Dan, momentan in apele golfului-penitenciar de la Rahova.

Dar, ce-i drept, nu cred ca va paste soarta acestuia. Nu per pedes…

  • Evident e dreptul ei sa aleaga cat de rapid isi pierde credibilitate

Sursa: politicata.wordpress.com

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.