Vanghelie: Cred că Ponta nu a fost premier niciodată

Marian Vanghelie a spus, luni, întrebat dacă este de părere că Victor Ponta va mai fi premier în toamnă, că nu crede că acesta a fost vreodată premier, transmite Mediafax.

Marian Vanghelie s-a prezentat, luni, la Tribunalul Bucureşti, unde judecătorul a verificat măsurile preventive ale celor din dosarul său de corupţie.

Întrebat la ieşire dacă apreciază că Victor Ponta va mai fi premier în toamnă, Marian Vanghelie a spus: ”Eu nu cred că Victor Ponta a fost premier niciodată”.

De asemenea, întrebat despre mediul politic, Vanghelie a răspuns: ”V-am spus că există un ciclu – unii-s mari azi, mâine sunt alţii mari, nu mă mai interesează pe mine. Pe mine poate să mă intereseze ce va urma în politica românească în următorii ani”.

Întrebat despre acuzaţiile din dosarul său şi dacă a primit vreodată bunuri sau bani din presupusele fapte de corupţie imputate de anchetatorii DNA, Vanghelie a susţinut că a mai primit ”o clopotniţă la o biserică”.

”Am trimis zece camioane de apă la sinistraţii de la Botoşani, s-a numit comisionul meu. Concret, când se va demonstra că am primit ceva eu, pentru mine, atunci pe mine nu ma veţi mai vedea în spaţiul public. Înseamnă că eu nu mai însemn nimic, nu mai valorez nimic”, a mai spus fostul edil.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.