Vezi cine este noul antrenor al lui Dinamo

Vasile Miriuţă este noul antrenor principal al lui Dinamo, a anunţat, marţi, directorul general al formaţiei, Adrian Mutu. Tehnicianul a semnat un contract valabil până în 2019.

„Vasile Miriuţă va fi noul nostru antrenor începând de joi. Domnul (n.r. – Iulian) Mihăescu va sta mâine pe bancă. Aşa este mai bine. Cu Vasile am vorbit şi, din respect pentru cei din Chiajna, este mai bine să înceapă treaba de joi. Mâine vor sta pe bancă domnul Mihăescu şi Dănciulescu. Ieri stătea la Chiajna, azi e la Dinamo, iar mâine trebuia să joace contra lor. Era puțin ciudat, de aceea am preferat să intre de joi în pâine și să pregătească echipa pentru derby-ul cu FCSB. E o coincidență faptul că e meciul cu Chiajna”, a declarat Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă.

Mutu a precizat că obiectivul lui Miriuţă va fi acelaşi pe care l-au avut şi ceilalţi antrenori: „Orice antrenor vine la Dinamo are același obiectiv, acela de a câștiga campionatul, dar și celelalte trofee. Obiectivul nostru nu se schimbă în funcție de antrenor”.

Vasile Miriuţă a evoluat la Dinamo Bucureşti între 1990 şi 1991, perioadă în care a jucat în 15 meciuri şi a reuşit să marcheze un gol.
Ca antrenor, a pregătit pe Energie Cottbus II (2011-2013), Ceahlăul Piatra Neamţ (2013), CFR Cluj (2013-2014 şi 2016-2017, Gyor (2014-2015), ASA Târgu Mureş (2015), Energie Cottbus (2015-2016) şi Concordia Chiajna (2017).

„E cel mai frumos cadou de ziua mea, sper să avem rezultate”, a declarat Vasile Miriuţă, care a asistat, marţi, la antrenamentul noii sale echipe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.