Viol comis de un algerian la Hanovra: „A strigat Inshallah și m-a întrebat dacă mi-a plăcut”

Un bărbat din Algeria, identificat cu numele Rheda, este acuzat că a violat o nemțoaică ce se îndrepta către casă, din club, la ora 5, în Hanovra.

Agresorul de 37 de ani a negat violul, deși procurorii susțin că probele ADN coincid cu ale sale.

Victima, numită Lara, a declarat că a fost atacată de acesta și a povestit momentul atacului, potrivit dailymail.co.uk, citat de B1.ro.

„Într-o engleză stricată m-a întrebat cât este ora. Nici nu am apucat să îi răspund că m-a apucat de braț și m-a tras spre o alee. Mi-a spus «Am nevoie de sex». Am vrut să țip, dar mi-a pus mâna la gură. Am avut un spray cu piper, dar mi l-a smuls din mână și nu l-am putut folosi”, a explicat aceasta.

Tânăra susține că „m-a aruncat la pământ, a vrut să mă dezbrace, nu a reușit așa că a țipat la mine să mă dezbrac”.

Victima a încercat să câștige timp implorându-l să o lase în pace, sperând totodată că cineva va trece prin zonă și îi va acorda ajutor. Pentru că asta nu s-a întâmplat, violul a avut loc, iar în tot acest timp, bărbatul striga „Inshallah” (dacă Allah voiește).

„După aceea m-a întrebat dacă a fost bine și dacă mi-a plăcut”, a precizat victima.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.