×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 25 septembrie 2017, 16:33
EUR (€)
+0.0015 ↗
4.5965 RON
USD ($)
+0.0354 ↗
3.8670 RON
• • •
Ziua de naştere a lui Dragnea, serbată pe stadion
Sorin Avram
Sorin Avram

Cu Liviu Dragnea la conducerea principalului partid de guvernământ şi a Camerei Deputaţilor, Teleormanul are numai de suferit, după cum spune cel mai cunoscut fiu al acestui judeţ, care susţine că nu se află în spatele deciziei Companiei Naţionale de Investiţii de a aloca 55 de milioane de lei pentru construirea unui stadion la Alexandria: „Eu am înţeles că este vorba despre o iniţiativă mai veche. Am înţeles că de 2 - 3 ani de zile se tot chinuiesc cu nişte hârtii. Nu ştiu, nu decid eu, decide ministerul, decide Compania Naţională de Investiţii. Ceea ce constat eu de fapt şi de drept este că în Teleorman nu mai este voie să se facă nicio investiţie, absolut niciuna. Le spun celor din Teleorman că nu mai au dreptul la nicio investiţie”.

Locuitorii Teleormanului ar trebui să-l roage pe Liviu Dragnea să demisioneze de la şefia PSD şi a Camerei Deputaţilor şi să se întoarcă acasă, unde, în uralele mulţimii, va fi reales preşedinte al Consiliului Judeţean. Doar aşa Teleormanul va fi iarăşi ce-a fost şi mai mult decât atât. Cu Liviu Dragnea revenit pe meleagurile natale, Teleormanul va cunoaşte o perioadă de înflorire. Pentru început, Compania Naţională de Investiţii va putea, în sfârşit, să pună în aplicare planul de a cheltui 55 de milioane de lei pentru construirea unui stadion cu 5.500 de locuri la Alexandria. O investiţie necesară, cum altfel, dat fiind faptul că FCM Alexandria evoluează în Liga a III-a şi nu poate primi oricum celebrele echipe Urban Titu, CS Podari, ACS Sirineasa, CS Atletic Bradu şi CS Sporting Roşiori. Toate victoriile echipei FCM Alexandria îi vor fi dedicate lui Liviu Dragnea, care, prin retragerea sa din funcţiile deţinute la Bucureşti, a deschis drumul către investiţii de anvergură. Totodată, ziua de naştere a lui Liviu Dragnea, 28 octombrie, va deveni Ziua Judeţului Teleorman, ocazie cu care vor avea loc o serie de manifestări care vor fi găzduite de noul stadion. Dacă în 2014 Victor Ponta şi-a lansat candidatura la alegerile prezidenţiale pe Arena Naţională în chiar ziua în care împlinea 42 de ani, de ce Liviu Dragnea să nu-şi serbeze şi el ziua de naştere pe stadion?

Sorin AvramPublicat Duminică, 16 iulie 2017
4622
 | 11
 | 23
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
c.g.
-1
Articol care o da pe barfe ieftine ! In rest nimic important !
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Stadioanele sunt pt executii
+4
In alte tari civilizate pe stadioane se fac executiile publice prin impuscare ale ministrilor corupti, vezi China atat de mult laudata de Liviu si de Adrian NaCase.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Dormeanu
+4
Invitat de onoare va fi kim jong-bong preşedintele grăsuț al coreei de nord. Dracnea îl va face invidios. Cine construiește stadionul? Cumva tel-drum?
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
tiaso
+2
citez din presa:"Câteva documente publicate miercuri, 12 iulie, pe site-ul Ministerului Dezvoltării, dezvăluie adevăratul motiv pentru care autorităţile române amână la nesfârşit inaugurarea noului stadion din Craiova: arena de 52 de milioane de euro a fost construită greşit, iar acum trebuie reproiectată şi reparată!Documentele însuşite chiar de guvern sunt absolut stupefiante. Totul a fost gândit şi construit greşit iniţial, în 2014, când s-a demolat vechiul „Central“, iar acum e nevoie de reparaţii masive. În forma iniţială, noua arenă – numia „OZN-ul Olguţei“, un pericol pentru spectatori şi neconform cu standardele moderne pentru meciurile internaţionale."inchei citatul_va dati seama la Craiova e un fiasco,ce va fi la Alexandria
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Citadin @ tiaso
0
Daca si la calcule si proiectare isi pun fufele ca in parlament si ministere si regii... ce vrei sa iasa? Genocid sadea, dpa mintea lor.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
QX
0
Politica damboviteana sadea - cine are painea (o haleste toata) si cutitul (il foloseste la taiatul unghiilor celorlalti), isi face parte si nu imparte.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Jalnic
-2
Este vara multi sunt plecati, nu mai sta nimeni sa-ti citeasca articolele. Asa ca bazandu-te pe invidia unora, desi in ultimii zece ani presa n-a scris/filmat nici o petrecere de ziua persoanei incrimitate, totusi te-ai gandit sa fabulezi, poate se vor agita unii cand vor afla ca in octombri va fi mare foiala pe la unii. Jalnic. Eu nu mi-am serbat ziua niciodata, dar cred ca un sef de partid ar putea avea o sarbatorire de sute de persoane, care sa-si plateasca meniul ca un semn de recunostinta, parca in Parlament sunt in jur de 250 cu sotiile sunt deja 500 daca mai ne uitam in tara cati primari, presedinti de CJ sau CL sunt cu stotiile, cred ca ar fi o mare problema de spatiu si personal de servire, daca le-ar sugera cineva sa se adune sa-l felicite, sunt prea multi, iar toti acesti oameni isi pot permite 200-300 de lei camera la hotel si tot atat pentru un meniu.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Victoria
0
Ar trebui sa faca turul stadionului intr-o barca dusa pe sus de 8 gealati, in aplauzele multimii entuziaste ! Asta aniversare !
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Suciu
-2
Dar moartea, decesul, unde va fi serbat?
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Tiaso
+13
Lasa nene sa aiba si Teleormanul un stadion si alte acareturi.Sa aiba si Vasluiul si toti care trebuie sa fie si ei bagati in seama. Ca doar si altii cu mult mai dotati ,cum este Sibiul ,si-au tras fonduri si mai multe de pe la altii si asta in timp ce,de zeci de ani, pe aia mai nedezvoltati nu i-a vazut nimeni,nici atunci cand le pluseaza la agricultura si le da de haleala la toti.
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Eugen @ Tiaso
+2
Bine punctat, Tiaso! N-am votat in viata mea PSD, dar am visat de cand eram copil la un stadion mai in firea lui in Alexandria mea natala! Chiar mazgaleam niste schite cu tribune suplimentare la cele existente, iar acum cand visul e pe cale sa se concretizeze, lipsa de obiectivitate a unora din categoria 'Gica contra', care nu stiu sa deosebeasca graul de neghina, l-ar putea spulbera.
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Nastratin
-4
Bre domnu' Livu , n-ai ambitie daca nu-ti sarbatoresti ziua de nastere pe MARACANA ! Sa moara Ponta de invidie !
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Citadin @ Nastratin
0
Moare oricum de invidie, crapa si ficatii si plamanii, se sufoca de zor, ca asa e la asti fara suflet ziditi. Numai pizma ii anima.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
Bombă: Victor Ponta, audiat în două dosare
Publicat acum 4 ore şi 12 minute
Marine Le Pen jubilează
Publicat acum 19 ore şi 33 minute
Dan Șova, și condamnat, și cu banii luați
Publicat acum 3 ore şi 42 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Duminică, 24 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Constatând că actualul premier al României nu poate fi câtuși de puțin păcălit de cineva, după cum au dovedit mai multe episoade, în frunte cu cel cu băncile, mi-am luat cutezanța, în virtutea celor peste trei sferturi de veac de ființare prin România, să vă aduc spre luare aminte câteva lucruri care să vă împiedice de a vă păcăli, cumva, singur.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 20 ore şi 43 minute