Ziua de naştere a lui Dragnea, serbată pe stadion

Cu Liviu Dragnea la conducerea principalului partid de guvernământ şi a Camerei Deputaţilor, Teleormanul are numai de suferit, după cum spune cel mai cunoscut fiu al acestui judeţ, care susţine că nu se află în spatele deciziei Companiei Naţionale de Investiţii de a aloca 55 de milioane de lei pentru construirea unui stadion la Alexandria: „Eu am înţeles că este vorba despre o iniţiativă mai veche. Am înţeles că de 2 – 3 ani de zile se tot chinuiesc cu nişte hârtii. Nu ştiu, nu decid eu, decide ministerul, decide Compania Naţională de Investiţii. Ceea ce constat eu de fapt şi de drept este că în Teleorman nu mai este voie să se facă nicio investiţie, absolut niciuna. Le spun celor din Teleorman că nu mai au dreptul la nicio investiţie”.

Locuitorii Teleormanului ar trebui să-l roage pe Liviu Dragnea să demisioneze de la şefia PSD şi a Camerei Deputaţilor şi să se întoarcă acasă, unde, în uralele mulţimii, va fi reales preşedinte al Consiliului Judeţean. Doar aşa Teleormanul va fi iarăşi ce-a fost şi mai mult decât atât. Cu Liviu Dragnea revenit pe meleagurile natale, Teleormanul va cunoaşte o perioadă de înflorire. Pentru început, Compania Naţională de Investiţii va putea, în sfârşit, să pună în aplicare planul de a cheltui 55 de milioane de lei pentru construirea unui stadion cu 5.500 de locuri la Alexandria. O investiţie necesară, cum altfel, dat fiind faptul că FCM Alexandria evoluează în Liga a III-a şi nu poate primi oricum celebrele echipe Urban Titu, CS Podari, ACS Sirineasa, CS Atletic Bradu şi CS Sporting Roşiori. Toate victoriile echipei FCM Alexandria îi vor fi dedicate lui Liviu Dragnea, care, prin retragerea sa din funcţiile deţinute la Bucureşti, a deschis drumul către investiţii de anvergură. Totodată, ziua de naştere a lui Liviu Dragnea, 28 octombrie, va deveni Ziua Judeţului Teleorman, ocazie cu care vor avea loc o serie de manifestări care vor fi găzduite de noul stadion. Dacă în 2014 Victor Ponta şi-a lansat candidatura la alegerile prezidenţiale pe Arena Naţională în chiar ziua în care împlinea 42 de ani, de ce Liviu Dragnea să nu-şi serbeze şi el ziua de naştere pe stadion?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.