Cioloș îi cere explicații ministrului Transporturilor

Premierul Dacian Cioloș a anunțat că îl va chema pe ministrul Transporturilor Sorin Bușe pentru a oferi explicații referitor la faptul că centura de sud a Craiovei a fost inaugurată deși nu era finalizată recepția lucrărilor.

”Îl ştiu pe domnul Buşe un om foarte riguros, vine din sectorul privat, e un om foarte calculat şi m-ar surprinde să fi făcut gesturi fără să aibă în spate o analiză. Nu cred că e cazul. Chiar o să-l rog pe domnul ministru să explice lucrurile, pentru că, aşa cum vă spun, îl ştiu un om riguros şi tocmai datorită rigorii cu care a urmărit lucrarea, aceasta s-a finalizat la timp – e vorba de repararea acelei gropi de pe autostrada Sibiu-Sebeş” a afirmat premierul într-un interviu pentru DigiFM, potrivit b1.ro.

Sorin Bușe a inaugurat luni centura de sud a orașului Craiova, iar aceasta a fost deschisă traficului rutier începând de marți dimineață.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.