(VIDEO) Ostatici în autobuzul lui Firea. La propriu

Încă un incident cu autobuzuzele achiziționate de Primăria Capitalei. Un autobuz Otokar a rămas fără curent, cu frânele blocate și cu ușile blocate, pasagerii fiind împiedicați astfel să coboare. Imaginile incredibile au fost postate pe Facebook, însoțite de comentariul: 
”#Rebutokarele Gabrielei Firea pun în pericol siguranța bucureștenilor! Astăzi, un astfel de autobuz a rămas fără curent, cu frânele blocate și, cel mai grav, cu ușile blocate. Ce s-ar fi întâmplat dacă era un incediu sau un accident grav?
Când ușile nu pot fi deschise nici măcar în caz de urgență, înseamnă că acel vehicul nu poate fi utilizat pentru transportul public. Toate celelalte defecțiuni care apar la autobuzele turcești – și nu sunt deloc puține – pălesc în fața acestei probleme majore.
Este nevoie imediată de o verificare temeinică a calității tehnice a vehiculelor livrate de Otokar. Și mai ales a modului în care a fost respectat caietul de sarcini.
Iar Gabriela Firea trebuie să răspundă!”.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

9 Comentarii

  1. Bucurestenii nu pot in Mercedesuri pentru ca asa vrea .uia si securea.

  2. NEICĂ, NU MAI POT RĂBDA!

    O spun tare: nu-mi convine,
    Că un trust din țări străine,
    Dă azi ordine la mine!
    Că își bagă nasu-n toate,
    Ministere, Căi Ferate,
    Școli, spitale, atenanțe,
    Străzi, vapoare și Finanțe,
    Bănci, ogoare, fabrici, case,
    Chiar și-n teatrul lui Tănase.
    Când să-și facă omul gustu’,
    Hop, s-amestecă și Trustu’!

    NEICĂ, NU MAI POT RĂBDA!
    PĂI NU-I AȘA?

    Vasăzică dumneata,
    Ai venit în țara mea,
    Zori, nevoie vag nevag,
    Să mă-nveți tu ce să fac?
    Zori, nevoie, vreau nu vreau,
    Să mă-nveți pe un” s-o iau?
    Ca să fac ce nu e bine,
    Și s-ajung slugă la tine?
    Apoi dacă-i țara mea,
    Ce te-amesteci tu în ea?
    Păi nu-i asa?
    Eu să știi la tine-acasă,
    Nu mă amestec că nu-mi pasă,
    Însă, nici tu, vezi, nu-mi convine,
    Să te faci stăpân la mine,

    NEICĂ, NU MAI POT RĂBDA!

    PĂI NU-I AȘA?

    Textul satiric scris de Constantin Tănase, în interpretarea lui Dem Rădulescu…

    Editat
    DESPRE „BINEFACERILE” OCCIDENTULUI „CIVILIZAT”….DE IERI SI DE AZI…SAU DE LA „MODERNISMUL” ADUS DE „REGII” ALOGENI HOHENZOLLERNI, LA STATUL DE „DREPT” IMPUS DE BABILONIA SATANISTA COMUNISTA UE !

    ADICA…ASA CUM CONSTATA SI MARELE PATRIOT MIHAI EMINESCU IN VREMEA LUI, IN VREMEA „REGILOR” OCCIDENTULUI „CIVILIZAT”, SI…ASA CUM CONSTATAM SI NOI, PE PIELEA NOASTRA, IN ZIUA DE AZI :

    “straini superpusi fara nici un cuvant natiei românesti, o exploateaza cu neomenie, ca orice strain fara de păs de tara si popor”;

  3. nu exagerati, in caz de urgenta exista niste ciocanele pentru spart geamurile (daca nu le-au smanglit imigrantii). iar soferul putea sa actioneze manual electrovalva pneumatica de comanda a usilor ,in caz de avarie electrica.

    • mecanic shef@ Le amesteci rau.Ciocanelele sunt exclusiv pentru incendiu, nu sa spargi geamurile de cite ori se blocheaza usile autobuzului.Dupa aia interventia manuala la electrovalvula poate fi posibila,poate nu.Depinde de electrovalvula, depinde daca ai acces la robinetul de golire.Dupa aia soferii sunt soferi nu mecanici de intretinere.Oricum, toate astea se intimpla din cauza spagilor milioaare pentru ca dintr-o 100 de milioane € cel putin 25 au ramas in primaria Bucurestiului din care cel putin 15 milioane € le-a halit instantaneu securitatea.Nici nu se putea altfel Pun pariu ca „afacerea otocar” a inceput cu plata dijmei de 15.000.000 €,(taxei de protectie).In felul asta nu se vor gasi responsabili, sistemul securist fiind bine uns…..si bucurestenii cu buza fripta.

    • @petre- in articol se pune intrebarea, ce s-ar fi facut in caz de incendiu sau accident, deci eu n-am batut campii cand mi-am spus parerea. iar soferii trebuie fie instruiti cu niste chestiuni elementare: cum se deschid usile, unde este si cum se foloseste stingatorul.

  4. Cand cumperi autobuze turcesti ca iese comisionul asa se intampla autobuzele romanesti nu erau bune.Pai sa nu ii spanzuri

  5. totusi usa s-a putut deschide de catre o femeie fara forta dupa vreo 20 de secunde. Sa nu scandalizam lumea

    • Minti! De ce minti bai ca Editat!? Unul era afara impingind de usa (era un tinar) si o femeie impingea dinspre interior.Instalatia era depresurizata de catre sofer,probabil, ca altfel n-o deschidea nici dracul.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.