Viorica Dăncilă, mesaj pentru americani

Un moment pe care nu avem voie să îl uităm“. Așa descrie atacul terorist din 11 septembrie 2001, premierul Viorica Dăncilă la 18 ani de la producerea sa. Într-un  mesaj clar din care reiese solidaritataea față de poporul american la comemorare victimelor tragediei, liderul social-democrat mai scrie că  „Avem cu toții datoria de a lupta neîncetat împotriva actelor de terorism”.

„Astăzi se împlinesc 18 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, oribila tragedie care a luat mii de vieți și care a zdruncinat o lume întreagă. Sunt astăzi tineri care privesc chipurile părinților doar în poze, sunt frați și mame îndurerate, sunt suflete sfâșiate de dor și greutate. Le doresc liniște, alinare și putere tuturor celor care au pierdut pe cineva drag în astfel de nenorociri.

Este un moment pe care nu avem voie să îl uităm, așa cum nu avem voie să închidem ochii în fața violenței extreme, a actelor criminale, a celei mai josnice forme de lașitate. Avem cu toții datoria de a lupta neîncetat împotriva actelor de terorism, de a ne continua eforturile și a ne întări sprijinul pentru instaurarea păcii și a stabilității durabile la nivel mondial“, arată mesajul integral postat de Viorica Dăncilă.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. „Într-un mesaj clar din care nu reiese solidaritataea față de poporul american”
    Reloaded. Cu 60 de ani in urma era fata de poporul sovietic.

  2. De-aia primiți migranți ilegali din țări islamiste din Africa, Că luptați voi contra terorismului. Confuză madam Viorica, bine că-i pasă de Trump că de romîni a uitat demult

  3. limba americana, nuu?
    Sunt curios, cati o mai voteaza, sa stim si noi cati analfabeti mai are Romania…

  4. Aho..aho…sholder to sholder.. frati
    Stati putin ..nu violati
    Minore nu mai furati
    Ca dau legea… de castrati.
    La anu si la multi ani…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.