„Un inimaginabil cinism din partea lui Iohannis și Orban?“

„Cea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț este o chestiune care ține de managementul unui spital și de deciziile care este au luat legate de funcționarea unei secții de Terapie Intensivă”

„Cea ce s-a întâmplat la Colectiv este o chestiune care ține de managementul unui club privat și de deciziile care sau luat legate de funcționarea sa, inclusiv accesul a 400 de persoane in loc de 80 cat era prevazut legal”

Eu ma intreb unde or fi ticalosii care i-au cerut demisia lui Ponta ptr Colectiv? In unitatiile lor? Viata celor decedati la P.N. nu conteaza? Aud ca unii se intreaba de ce nu s-a cerut doliu national? Pai la Colectiv au murit „votantii mei”, cum sa nu fi fost doliu?! La P.N. au murit votantii lor, pensionari in plata probabil. Vedeti vreun motiv de tristete la PNL, Iohannis, Casa de Pensii, Min finantelor??

La ce sa te astepti altceva decat la un inimaginabil cinism din partea lui Iohannis si Orban?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

5 Comentarii

  1. Culmea este ca nici macar supravietuiitorii de la colectiv sau urmasii celor decedati nu au luat pozitie fata de tragedia de la Neamt. Unul singur a zis ceva de un ordin a lui tataru cu transferul arsilor in strainatate. Dar despre cauzele si responsabilitatile guvernantilor nimic. Deci fiecare cu incendiul lui. Solidaritate ? Nu e cazul, ca nu e incendiul pesedistilor …

  2. Manifestatie la Berlin. Politia si jandarmii folosesc tunuri cu apa si gaze lacrimogene contra manifestantilor, bataie. Iohannis, Orban, Ciolos Barna, ssssss, liniste ca nu-i 10 august.

  3. v-ati trezit domnilor, Ati fost indiferenti la suferintele bunicii sfatuita de Iohannis inainte de parastasul de 40 de zile sa-si dea nepotii, oare atunci nu a calcat pe parintii morti si suferinta celor ramasi? Ce suflet poate avea UN OM CARE SE FOLOSESTE DE DOLIUL cuiva? CUM A PUTUT EL si NEVASTA LUI sa fie profesori avand un suflet atat de negru? Aceia care l-au vot stiind de falsuri au facut-o dintr-o intamplare sau „cine se aseamana se aduna”, din acest punct Dancila NU se folosise de suferinta unei familii indoliate, NU obtinuse prin fals niste bunuri, NU era din etnia care a provocat in istorie tragedii, era doar o persoana modesta, care indraznise sa-si APERE TARA atunci cand Europa s-a comportat ca un dusman si paradoxal PNL-istii, USR-istii, PMP-istii au votat impotriva Romaniei iar UNGARIA, UDMR au APARAT Romania.
    ASA CA ATUNCI CAND L-ATI VOTAT PRESEDINTE PE IOHANNIS 66,6% DINTRE ROMANI ATI VOTAT IMPOTRIVA ROMANIEI, V-ATI POZITIONAT CA DUSMANI AI EI. POATE TOT CE SE INTAMPLA ESTE PLATA, LIPSA DE RECUNOSTINTA FATA DE NISTE OAMENI CARE AU VRUT SA VA AJUTE SI I-ATI UMILIT, RIDICULIZAND UNELE GRESELI POATE DIN CAUZA EMOTIILOR, PE ALTII INFIERANDU-I CU URA PT CA V-AU AJUTAT, RESPECTAT. URATII ca tara sa sufere si va mai considerati crestini peste 80%
    DACA NICI ACUM NU VETI CERE IERTARE CELOR PE CARE I-ATI MARGINALIZAT SI URAT, MULTA SUFERINTA/MOARTE VA MAI FI…

  4. Ar fi dragut un doliu dupa Klaus si Ludovic. Cred ca cei mai multi alegatori s-ar imbata de bucurie.

  5. rromanii merita ce voteaza… au schimbat „baronii” si „coruptii” PSD-ului, pe ipocritii PNL-ului, pe ideologii si securistii USR-ului si infractorii PMP-ului.
    Aia la Colectiv aveau autorizatii cu niste valori pe care au ales sa le incalce, autoritatile vin in control ziua nu stau sa pandeasca noaptea cluburile… iar cand o fac, cum se intampla pe la Constanta, toata „opinia pubica” se revolta ca dau amenzi sa aiba statul bani. La clienti duplicitari, politicieni duplicitari.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.