De ce au întârziat unele avioane

Companiile aeriene au raportat, în ultimele zile din 2022 şi până pe 4 ianuarie, anul curent, 113 zboruri operate pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti ce au înregistrat întârzieri mai mari de 60 de minute, informează joi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Potrivit sursei citate, în săptămâna 29 decembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, din totalul celor 113 de aterizări şi decolări cu probleme, 64 au avut drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau a aeronavelor.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv: Wizz Air (69 de zboruri), TAROM (13) şi Ryanair (7).

În acelaşi interval de referinţă, au fost anulate şapte zboruri.

Datele CNAB arată că, în perioada 29 decembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti au fost operate 1.820 de zboruri, dintre care 1.714 regulate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

  1. Cum dracul să nu întârzie cu aglomerația de pe valea prahovei!…ce legătură e intre avioane și DN1?…Păi e fraților, când văd piloții km de mașini parcate pe DN1, mai fac o tură până la sinaia să-și caute nevestele ,amantele plecate la bui bui !…dacă nu zăresc mașinile întorc și o iau de la început!…
    Au fost cazuri când fufele au luat trenul de la sinaia să ajungă acasă înainte lor!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.