Doliu în fotbalul românesc: S-a stins la 59 de ani

Fostul internaţional român, antrenor şi conducător de club, Constantin Gîrjoabă, a murit la 59 de ani, anunţă clubul Farul Constanţa.

Născut la Bucureşti, pe 16 noiembrie 1963, Gîrjoabă a făcut parte din naţionala U20 a României, care în 1981 a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Australia.
A evoluat pe postul de portar şi a activat în cariera sa la echipe precum Progresul, Sportul Studenţesc, Jiul Petroşani, Rapid Bucureşti, Callatis Mangalia şi Farul Constanţa, unde, după ce s-a retras din activitatea de fotbalist, a fost şi antrenor, şi preşedinte de club.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. Dumnezeu să-l odihnească. A participat la cea mai mare realizare a fotbalului românesc, locul III mondial! Păcat că mulți nu știu despre isprăvile echipei și a lui Romulus Gabor (Corvinul Hunedoara) la CM de fotbal pentru tineret din Australia.

  2. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Constantin Garjoaba! O generatie talentata ,de altfel, cu Garjoaba, Rednic, Gabor, Andone, Balint, Zamfir, Costel Ilie,Eduard , Balaur,Marcel Sabou, Mircea Bolba, etc. Gabor ,insa nu a fost valorificat corespunzator de comisarii de la FRF Bucuresti de la acea vreme , erau toti plescari si ciubucari gen Mitica de la Liga… Mai apoi, la 25 de ani, Gabor a fost ras pe terenul lui Dinamo ‘cu fulgi cu tot’ de Movila, o bruta careia Souness de la Liverpool (alta bruta ), i-a rupt falcile ( sic !) pentru ca-l scuipase .La propriu! Cariera lui Gabor s-a incheiat la 25 de ani dupa ce Movila l-a rupt.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.