După cazul ”Giurgiu”. Pălărie. ”De ce să existe Ministerul Familiei?”

Ștefan Pălărie a contestat utilitatea Ministerului Familiei, despre care spune că anual sunt cheltuiți 2,5 milioane lei doar pentru chiria sediului. Senatorul USR a reamintit de cazul de la Giurgiu din centrul social din Giurgiu, unde mai mulți copii au fost bătuși și amenințați de un polițist.

„Au trecut trei luni de la scandalul cu azilele groazei și îmi aduc aminte, în acele prime 24 de ore, o reacție teribilă de la domnul Marcel Ciolacu, stați pe loc, o să facem, o să trimitem, o să vă prindem, nu vă puteți ascunde, vă controlăm, descoperim orice nefuncționalitate, facem o reformă a serviciilor sociale de n-a văzut nimeni în viața lui sau a ei și o să vedeți o altă Românie. După care, de la acele declarații pompieristice 24 de ore, nu prea am mai văzut nimic”, a declarat senatorul USR, la un post Tv.

„Au trecut trei luni, vedem că nici măcar pachetul de reforme ale serviciilor sociale nu a fost trecut, nu s-a ajuns decât la una sau două discuții (…), dar efectiv în zona de progres sau transformare nu s-a făcut nici măcar un pas înainte. Acum vedem aceeași problemă revenind în spațiul serviciilor de îngrijire pentru minori”, a mai spus  Pălărie.

„Eu îi port un deosebit respect doamnei Intotero pentru că, în calitate de parlamentar, am colaborat foarte bine în comisia de învățământ, dar domnia sa conduce acum un minister la care eu mă întreb dacă are de ce să existe – 620 de milioane de lei pe an, nota de plată, 33 de milioane de lei se duc în salarii, 19 milioane de lei în bunuri și servicii. Din toate astea, 2,5 milioane de lei pe an se duc doar pentru chiria sediului. Vă mă întreb, mă întreb, mă întreb și eu când ajung acasă, uneori, de ce dăm banii aceștia? Pentru ce?”, a conchis parlamentarul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Acest individ e usr-ist dar peste jumatate din cetateni se intreaba:
    – de ce exista acest minister cu dedicatie? Familii distruse, imprastiate oriunde pe glob, e facut pentru reunire, la sfantul asteapta dar incaseaza gras bugetarul/a care ocupa scaunul si functia fara a avea rol in societatea romaneasca! O groaza de bugetari de lux la guvern si parlament care nu au legatura cu societatea romaneasca! De ce atatia bugetari de lux daca eficienta e zero la orice in legatura cu cetatenii?

  2. De ce să existe Ministerul Familiei ? Ca să ia copiii de la sărăntocii mamă și tată să-i dea spre adopție famililor avute cu părinte I și părinte II

  3. Eu propun sa facem si un Minister al Cacatului pentru ca Tara produce si foarte mult cacat … fiecare dintre noi facem cel putin un cacat pe zi infiecare zi, sapte zile pe saptamina, 52 de saptamini pe an. Tara FACE cel ptin dois’pe milioane de cacati pe zi. Ce se face cu toti acesti cacati; cine-i contabilizeaza, unde ajung acesti cacati si ce se face cu ei? Ce se intimpla daca acesti cacati ajung in mina teroristilor sau pe mina lui Putin? Si cine-i impoziteaza? Sa se puna impozit si pe cacat, dom’le! Si mai ales pe mincarea de cacat care ste endemica … ie mai rau ca drogurile … toti il mainca si mai ales cu doua miini in ziare, la televizor profesorii la scoala, ministrii la guvern , parlamentarii la Parlament, europarlamentarii la Briuxel, doctorii la OMS si Presedintele la Cotroceni. Iata de ce trebuie sa facem un Minister al Cacatului care sa lupte pentru democratie, sa promoveze diversitaea, integrarea Europeana, drepturile omului, pacea, libertatea, extinderea NATO, securitatea Marii Negre si valorile Occidentale si Euro-Atlantice !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.