Fenechiu bagă divorț înainte de căsătorie

Senatorul liberal Daniel Fenechiu a declarat la RFI că o alianţă electorală PSD-PNL nu este realizabilă în acest moment, menționând că PNL nu va renunţa niciodată la ideea de a avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

„Eu nu cred că, discutând cât se poate de serios, o alianţă cu PSD este în momentul de faţă realizabilă. Chiar dacă pentru anumiţi colegi din PNL şi poate pentru anumite persoane din PSD ar fi o variantă care ar putea prezenta interes, eu care sunt un om care am ceva vechime în politica românească realizez că este doar o himeră. Este foarte greu să faci o înţelegere reciproc avantajoasă cu PSD-ul, iar o înţelegere care să nu fie avantajoasă nu va fi niciodată acceptată de partid”, a spus Fenechiu.

În cazul unei asemenea înţelegeri, se pune problema cum se vor repartiza locurile eligibile, a arătat el.

”Rămâne în ultimă instanţă principala problemă: cine va fi candidatul la Preşedinţia României. Acolo cred că nu ne vom putea înţelege niciodată. Eu nu cred că vom putea face o alianţă cu PSD-ul. O colaborare punctuală am făcut, pentru a asigura stabilitate guvernamentală României, dar o alianţă politică, electorală, mi-e greu să cred că ar putea fi făcută (…). Eu pot să vă spun că PNL nu va renunţa niciodată la ideea de a avea candidatul la Preşedinţie şi din informaţiile pe care le am, nici PSD-ul nu o s-o facă”, a explicat senatorul liberal.

Liderul senatorilor PNL a criticat faptul că PSD racolează primari liberali.

„PSD-ul în continuare foloseşte anumite metode, ne ia primari, face tot soiul de lucruri, care nu denotă că-şi doresc o colaborare loială şi onestă, în ciuda declaraţiilor de la centru (…). Nu poţi să-mi ademeneşti primarii şi să spui: domnule, vai, ce relaţie de colaborare bună avem”, a mai spus el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

14 Comentarii

  1. Doar faptul că unul ca Fenechiu, ieșit de sub pulpana lui Dan Diaconescu, cu pretenții de vechime în ceea ce el numește politica românească, ne indică alarmant că PNL este într-o criza profundă. Dumnezeu când vrea să te piardă, mai întâi îți ia mințile. Iar partidelor le dă lideri sub-mediocri.

  2. Traseistul OTV Fenechiu, care a fost incapabil sa-l apere ca avocat pe Diaconescu, omul care l-a facut politician normal ca alearga dupa inca o placinta ca la razboi. Noroc ca de atata fudulie insfarsit vom scapa de ei, traseisti, basisti si alte neamuri transformati in liberali din proletari cu secera si ciocanul in mana…In tara asta urmasii burghezilor de alta data sunt putini, asa ca tot lupul isi schimba parul dupa vremuri. Din codasul satului au ajuns activisti de vaza care au facut colectivizarea, copiii de bine de rau au prins putina scoala la Stefan Gheorghiu, iar azi nepotii tortionarilor sunt mari oameni de dreapta…Nea Fenecheu cand te vei satura de adunat acareturi? In afara de ceva marmura sau granit ce vei lua cu tine? O intrebare pt toti care nu au avut timp de poporul roman care a avut incredere in ei si care-i plateste ca sa fie umilit prin legea restritiilor de moneda/cash cum va place, pt ca am ajuns sa fim considerati toti niste … de adevaratii … si ii mai rabda Dumnezeu si Pamantul.

  3. Dar primarii care trădează sunt copii mici pe care îi ia PSD-ul în tabăra lui? Sau atât îi duce capul? Dacă sunt neprincipiali, oportuniști, cine a făcut selecția anterioară în PNL? Clar, primul criteriu a fost cursul leu-euro. Vai și de voi, măi, Fenechiule, liberalii lui pește prăjit…

  4. un (editat) globalist, santajat de securimea din spate-i, care si-a aratat nu „fata”, dar chilotzii in plan-de-mita, la spalarea de creieri tip te-ve onlain. sa nu mai auzim de matalik, covorash cu shtaif… pe-se-de si pe-ne-le-u-de-mere-u-se-re NU aveau voie si NU trebuia sa fie permisa uniunea din nici un motiv vreodata. ceea ce s-a intamplat NU va deosebeste deloc de fe-se-neul iliescian sau pe-ce-re, partid totalitarian, care a adus foametea si frigul Natiei, pentru visul unui lacom incult, bolnav psihic, ceausila, pe care unii(editat)il vad „erou”. din pacate NU avem pe cine alege, iar cine ar fi de ales, nu vrea sa fie tavalit de turma dezlantuita, care este impinsa din toate partile sa fie dezbinata…

  5. un liberal de circumstanta,maine poate fi membru PSD sau AUR,care da mai mult pe tinichea

  6. (editat) rămâne (editat) pana la moarte! După ce și-a văzut sacii în căruță și legați la gura,acum face gat! Poporul va avea întotdeauna dreptate când îi vor trimite pe trădătorii de țară liberali la cosul de gunoi al istoriei! Prin străini înșine!

  7. Peneleu nu mai exista, e un circ ieftin cu stenograme date pe.surse la vrăjeală că ei se lupta intre ei să meargă singuri la alegeri, nu interesează pe nimeni

  8. Fenechistul care l-a facut presedinte pe Joha cu 670.000 de voturi de la DDDirect, va face similar si de data asta, pentru cine da mai mult. Asa ca, cand il injurati pe Joha, incepeti cu Fenechiu !

  9. Hoții liberali nu vor impozit progresiv ca să-și conserve averile. Totul se învârte în jurul impozitului progresiv. Din moment ce 20% dintre cetățeni (liberali) dețin 80% din averea țării, nu vor nici limitarea casului. „Fermierii” cu peste 100 ha și care umbla cu buzunarele pline de bani in buzunare ca sa plătească la negru tractoristii au luat-o in barca cu evaziunea fiscală. Și lucrătorii spagari de la APIA au luat-o în barba. Nici dracu nu le mai da spaga pe seceta asta. S-a prins și Kodruta cat au furat cei de la APIA din fondurile europene!

  10. „Totul se învârte în jurul impozitului progresiv”

    Impozitul prograsiv nu poate fi implementat inca, fara digitalizare, in trecut a fost un fiasco, numai bun sa nu fie platit de aia foarte bogati.

  11. ai fost salariat in anii ’90-2004? Pana la Tariceanu, a fost impozit progresiv pe salariu…poate a fost greu pt pontatoare si calculatoare sa calculeze, dar sigur nu-i greu sa ai un soft. ce mare lucru zero pt 1000-2000, apoi n1% pt de la 2001 la 4000, apoi tot asa este simplu sa spunem !0% pt intervalul 2000-10000 si 16% pt 10.000-20.000. Este greu? pt unul cu 6500 scazi 2000 ramane 4500 deci 450 lei, pt unul cu 15.000 15.000-10.000=5000X16%=800 lei plus 10.000-2000=8000 deci inca 800 lei. Scaderi, Calcul procentual si adunare, cred ca orice elev de clasa a IV a s-ar descurca daca i s-ar da o ca problema cat impozit progresiv va plati Nea Gica daca are salariul de 15.000 brut? teoretic pt ca intai se scad CAS si CASS, iar din 15.000 raman 9750, deci nu ”prinde” cota de 16%…

  12. Sărmanul Fenechiu, nu a belit ochii între 35 și 45 ani umblând că un zbuciumat aiurea cu gândurile și faptele, totuși rămâne stabil până în jurul a 57 ani, adică, va fi plantat politic într-o funcție dar, de la 57 ani, aluneca precum sania la vale direct in râpă, sau, în umbră definitiv, nu crapă până în jurul vârstei 71 ani. Și asta e purtător de karma negativă, profitor la maximum din orice fie și prin șantaj, cu riscul de a fi marginalizat de cei din jur. P.s. e interpretarea datelor cursive, toți acești purtători de karma negativă, nu sunt in stare sau nu vor să schimbe ceva in bine, sa acționeze pe baza de performante legale, pe baza de umanizare! Ponta, foarte târziu, a făcut cotitura și a început să acționeze ieșind din cloaca karmei negative=cloaca infracționala, dar a fost mult prea târziu! Și naivitatea se plătește gras in politica!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.