Gorghiu, dispusă să se ia de mână cu Monica Macovei

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, că nu exclude negocieri cu partidul lui Nicuşor Dan, Uniţi salvăm, sau cu cel al Monicăi Macovei, M10, pentru a maximiza şansele lui Ludovic Orban la alegerile pentru Primăria Capitalei.

“Era foarte important să desemnezi candidatul la Capitală în mod oficial pentru a putea gândi strategia. O strategie nu se poate face fără să ştii candidatul. Acum purtăm discuţii despre cum am putea maximiza şansele lui Ludovic Orban de a câştiga. Nu exclud o variantă în care să reuşim să ne aşezăm la masă cu structuri de genul Uniţi salvăm, M10, pentru a putea agrea variantă comună. Este o opinie personală, dar cred că e foarte important să lăsăm orgoliile deoparte şi să nu dăm cu piciorul şansei de a câştiga într-o formulă agreată de electoratul bucureştean. Nu văd de ce am elimina această posibilitate de dialog şi de construcţie”, a declarat Gorghiu, la Adevarul Live.

Totodată, aceasta a afirmat că PNL este incompatibil “cap coadă” cu liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu.

“Nu există dialog cu cei care n-au ce căuta în politică. Deci domnul Traian Băsescu are construcţia lui pe care eu n-o desconsider, dar pentru liderul acestui partid n-am nicio apreciere. Suntem incompatibili cap coadă. În rest, nu am niciun fel de ezitare în a dialoga cu orice structură care doreşte să schimbe Bucureştiul. E o construcţie care merită să fie făcută alături de un partid puternic”, a spus Alina Gorghiu.

UPDATE Răspunsul lui Macovei după ce Gorghiu s-a oferit să o curteze

Partidul Monicăi Macovei a anunțat recent că îl susține la alegerile pentru Primăria Capitalei pe Ciprian Ciucu, președintele Consiliului Național de Integritate (CNI) din februarie 2015.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.