Programul „Litoralul pentru toţi”. Ce trebuie să știi

zile libere

Programul „Litoralul pentru toţi” începe la 1 septembrie, cu preţuri de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă. 49 de hoteluri s-au înscris în program. Tarifele practicate în cadrul programului sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

„Aflat la a 36-a ediție, programul special prezintă același interes din partea turiștilor ca și acum 18 ani, când a fost lansat, fiind singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, multe hoteluri intrate în program mențin aceleași tarife nemodificate de 7 ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri chiar s-au dublat. Și în cadrul acestei ediții, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță”, arată FPTR.

Potrivit federației, pentru al treilea an consecutiv, turismul din România și în special hotelurile de pe litoral se confruntă cu o criză a forței de muncă fără precedent, multe hoteluri refuzând rezervări în septembrie din cauza lipsei de personal.
Cu toate acestea, până acum s-au înscris în program 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. cei mai dispretuiti clienti de pe litoral si huliti de stabilimentele pline de fitze din alte locuri … pentru dumnealor nu exista decat bogatani de muls si nu sarantoci d-astia care le incurca existenta …

  2. Litoralul pentru toți sau Litoralul pentru hoți,e cam aceeasi marie cu alta palarie! Toți săracii sau toți studenții pomangii care se văd de dreapta? Da,cei care ies in stradă pentru vocaliza si conturi,desi studiază pentru ei,pentru viitorul lor(e strict optiunea lor) susțin cu tarie ca guvernul e obligat să le dea bonusuri nedorind sa pună in balanta copilul si omul bolnav sau batranul care a muncit toata viata si traieste in mizerie crunta cu cerintele impuse de ei! La fel se comportă si cu bunicii si parintii lor?

  3. Plajele romanesti sunt mai bune decat cele grecesti…Romania are nisip moale … valurile mai mari …apa mica ca adancime…La greci numai puetris pe plaja si in apa….ba si pietroaie mari in apa daca calci pe ele iti rupi picioarele…Apa adanca de la mal…dar mai sarata si te tine la suprafata ca la Techir Ghiol.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.