Nervi și timp pierdut la ieşirea din ţară

Atât camioanele, cât şi autoturismele care au ales să iasă din ţară prin PTF Giurgiu, de 1 Mai, au de aşteptat 60 de minute la controlul de frontieră.

Pentru fluidizarea traficului, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au suplimentat numărul arterelor de circulaţie prin punctul de frontieră la cinci pentru autoturisme şi la şase pentru camioane, după ce, în ultimele ore, au ieşit din ţară, pe la Giurgiu, aproximativ 14.000 de persoane.

”La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ, astfel traficul prin PTF Giurgiu la turisme se desfăşoară pe câte patru artere de control pe sensul de intrare în ţară şi pe cinci artere de control pe sensul de ieşire din ţară. Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte şase artere de control atât pe sensul de intrare, cât şi sensul de ieşire din ţară”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de ITPF Giurgiu.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu pe sensul de ieşire din ţară pentru aproximativ 4.000 de autoturisme şi 14.000 de persoane, iar pe sensul de intrare pentru 1.600 de autoturisme şi 7.000 de persoane.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

3 Comentarii

  1. 60 de minute este de 24x mai putin decat 24h. Aveti rabdare, pana in 2035 nu se schimba ceva in impartirea lumii !

  2. Spatiul european Schengen este stabilit de o intelegere SUA-Rusia. Pana atunci (2025) se razboiesc pe Ukraina, Moldova, Georgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.