
La parchetul anticoruptie, se lucrează și superficial. Recunoaște acest lucru chiar un procuror din cadrul acestei structuri cu ocazia interviului susținut în fața comisiei de la Ministerul Justiției, în cadrul procedurii privind numirea adjuncților DNA.
Paul Silviu Dumitriu a declarat: “Dacă avem o rată de achitare atât de mare înseamnă că au existat și asemenea situații… Poate anumiți procurori au realizat o urmărire penală superficială sau nu au reușit să construiască un act de acuzare suficient de bine inteles de judecatori”
Dumitriu a explicat ca trebuie crescut nivelul de exigenta in ceea ce priveste realizarea actului de urmarire penala si analizarea probelor ce stau la baza constructiilor logico-juridice pe baza carora se formuleaza acuzatiile in instanta. Paul Silviu Dumitriu a facut trimitere in acest sens la practica instantelor din ultima perioada, care critica modul in care s-au construit dosarele DNA.
Admitand ca rata de achitari confirma scaderea exigentei la nivelul DNA, Paul Silviu Dumitriu a indicat drept cauze procurorii DNA care fie realizeaza o urmarire penala superficiala, fie nu reusesc sa construiasca un act de acuzare care sa fie inteles de catre judecatori.
Declarațiile oferite de procuror pot fi urmărite pe luju.ro
Cu cât numărul de achitări este mai mare cu atât mai mare le este și salariul procurorilor. Nimeni nu răspunde. O lume de nebuni
Fiecare cu denaul lui.
Năstase cu PNA
Băsescu cu DNA
Dragnea cu SIIJ
Oricum fiecare din ele au curățat prea puțin din scursurile societății noastre post revolutionate
desfiintarea siij o mare gafă politică șI judiciară
atribuțiile trebuiai preluate de DNA
-DOSARELE DELA SIIJ stau prin setare la parchete până când faptele se presciu?
magistrati, politicieni verosi vor scăpa de anchete, judecata legal-constitutională prin favorizarea de către ssspredoiua SIIJ, abuz in terviciu, favorizarea infractorilor si trebuie cercetat penal
Remunerație babană, nu poți fi concediat, de ce sa mai și muncești?
Desfiintati structura kgbista, inutila pentru societate si costisitoare.
De ce nu spune adevarul:”sunt Incompetenti, slab pregatiti, adusi pe PILE SI RELATII, FARA EXPERIENTA, dar cu salarii uriase. Construirea unui caz necesita costuri foarte mari din partea statului: cu slariile procurorilor(minim 22000 de lei de procuror),judecatorilor(30000 de lei) grefierilor(10000 de lei), politistilor(6000-9000 de lei de politist), secretarelor, personalului tehnic operativ cu asigurarea logistica: filaj, interceptari audio video, patrunderi montare tehnica audio video, deplasari in tara si strainantate, diurne, cazari hoteluri.In momentul in care se ia o achitare nu sute de achitari cum este la DNA, cine plateste? Restul populatiei care nu este magistrat, politist, etc.O fi corect?
Comentarii, tampite, ca atata putem.
Din pacate, omul are dreptate, DNA e politie politica, fara de care in Romanika nu se poate.
Astia suntem si asa ne simtim bine.
& ”Fratele” ”gnom” mărturisește
Instituția buli-bășește,
Ar fi trebui să fie domn
Și e doar d’ăsta de-i zice ”gnom” , ?
Gheorghe Zamfir ține cu elfii, ?
„sebi ghitza jegosu….ii mai gasesc 1 viol si 1 furt din buzunare,
soto! „
Csi fatza di kalau are aista…Dormi belaliule in pace /Mama procuror te face