Băsescu, propagandă electorală pe modelul lui Dan Diaconescu „USL şi PDL, aceeaşi mizerie”

Traian Băsescu a ieşit din nou la rampă vineri seară ca să atace Guvernul USL, mimând critici la adresa tuturor partidelor, inclusiv la adresa PDL.

Băsescu a găsit o nouă tehnică de manipulare ca să minimizeze în ochii electoratului Uniunea Social-Liberală, după ce a văzut că nu merge să atace USL-ul şi să apere PDL-ul în acelaşi timp.

Nu e bun PDL-ul? Nu vă place? Dar nici ăilalţi (USL-ul -nr.) nu-s mai buni decât PDL-ul, a fost mesajul pe care l-a transmis, rezumând, Băsescu vineri seară de la Palatul Cotroceni.

Pozând din nou în preşedinte care se află deasupra intereselor politicienilor, Traian Băsescu a comparat Executivul Ponta cu guvernele PDL pe care le-a condus el.

„Avem un angajament cu FMI, legat de managementul privat, pe care nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu şi nici Guvernul Ponta nu l-au respectat. (…) Guvernul Ponta face aceleaşi greşeli ca şi Guvernul Boc, adică peste tot numai politruci. Peste tot numai numiri politice (…) Niciun partid nu aşază un buget realist. Trebuie o stabilitate fiscală, iar partidele trebuie să vină cu un buget realist din punctul de vedere al veniturilor (…) PDL-ul ar putea să discute serios pentru ca românii să nu fie păcăliţi în această campanie. (…) Am înţeles că Guvernul (Ponta – nr.) s-a hotărât să cumpere maşini şi valoarea maşinilor să nu depăşească 18.000 de euro. Cred că este una dintre măsurile neinspirate pe sfârşit de an, dar este caracteristică guvernărilor noastre”, a acuzat Băsescu care încearcă să pună USL-ul pe acelaşi plan cu partidul care a guvernat în ultimii ani, cu el în frunte, ducând la disperare milioane de români.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Marieta Visan 267 Articole
Autor

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.