Protestul unor localnici blochează din nou DN 5 Giurgiu-Bucureşti

Pentru că drumul care trece prin satul lor este plin de gropi şi autorităţile ignoră acest lucru, aproape o sută de locuitori din satul Uzunu, judeţul Giurgiu, au blocat, duminică, DN 5.

Aceştia au traversat aproape fără oprire trecerea de pietoni, blocând parţial circulaţia pe DN5.

Un protest similar a avut loc şi duminica trecută, când oamenii cu recurs la aceeaşi metodă, numai că au ales să traverseze  fără oprire  blocând complet drumul naţional 5, la ieşirea din satul lor către municipiul Giurgiu, timp mai bine de o oră şi jumătate.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile judeţene nu repară drumul judeţean 603, care trece prin satul lor şi care a devenit impracticabil din cauza numărului mare de gropi.

Din cauza blocajului s-a format o coadă de câţiva kilometri de autovehicule, pe sensul de mers spre Bucureşti.

În zonă au sosit forţele de ordine ale Jandarmeriei Giurgiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Luiza Vasile 332 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.